|
Samsung Good Lock nedir? Galaxy telefonunuzu özelleştirmek için nasıl kullanılır?

-
-
Off bu harbiden sağlam birşey olacağa benziyor. Şu telefonuma bi gelse de One UI 4.0 kursam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllardır var bu. Şimdi mi haberini yapmak aklınıza geldi?
-
Vay be, fotolar arasında youtube vanced uygulaması var.
-
M22 modelini aldım alacağıma pişman oldum yeni çıkan telefon ama bu tür programları dedteklemiyor....
-
Samsung S9 ile kullanıyordum kendisini. Telefon yeniden başlatmadığınız sürece sıkıntı yok. Yeniden başlattığınızda bazı özelliklerin aktif olması için yeniden açmak gerekiyordu. Eğer bu giderildi ise çok güzel özellikler var. Tavsiye ederim.
-
Z flip 3 e yüklerseniz cover screenden istediğiniz uyg. Acabilirsiniz
-
M serisi cihazlara galaxy store'dan yüklenmiyormuş, illa illegal yollara başvurtacaklar.
-
Ana ekrandaki büyük tarih ve saat widget nereden yapılıyor?
-
Burda tanıtımı yapılan her iki uygulama da, Samsung Galaxy S6 telefonlar için uygun ve uyumlu değil maalesef ve ne yazıkki, bilginize! Yazık, çok yazık! Şimdi biz, sırf bu her iki uygulamayı da kullan(a)bilmek için, elimizdeki mevcut Android?? telefonumuzu mu değiştirelim manyak gibi, salak gibi, h'ım!???
-
Samsung Galaxy m21 13. günlecme. Ne zaman gelicek
-
Samsung Good Lock Nedir?
Samsung’un Galaxy cihazlara özel olarak geliştirdiği Samsung Good Lock, kullanıcıların cihaz arayüzünü detaylı bir şekilde özelleştirmesine olanak tanıyan modüler bir uygulamadır. LockStar, MultiStar, Task Changer, NotiStar ve Theme Park gibi modüller aracılığıyla ekran kilidinden çoklu görev görünümüne kadar birçok alan üzerinde tam kontrol sağlanabiliyor.
kaynak:
indirsoft
Samsung Good Lock’a Yepyeni Özellikler Geldi: 2025 Güncellemesiyle Neler Değişti? - indirSOFThttps://www.indirsoft.com/samsung-good-locka-yepyeni-ozellikler-geldi/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X