Şimdi Ara

iPhone için Acele etmeyin !!! Google'ın Telefonu Geldi: T-Mobile G1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce verildi mi bilmiyorum ama bu telefon iphone'na rakip olur.

http://www.computerworld.com.tr/google-in-telefonu-geldi-t-mobile-g1-galeri_68.html

T-mobile, Google ile işbirliği çerçevesinde ürettiği ve dünyanın Android işletim sistemine sahip ilk telefonu olan T-mobile G1 cep telefonunu duyurdu. Yakın bir gelecekte sadece T-mobile müşterilerine sunulacak olan T-mobile G1 cep telefonu tamamen dokunmatik özellikli bir ekrana ve QWERTY klavyeye sahip olacak. T-mobile G1 cep telefonu, Google'ın milyonlarca insanın masaüstü sistemlerde kullandığı Google Maps Street View, Gmail, YouTube ve benzeri popüler uygulamalarını içeren bir mobil web deneyimi sunuyor. T-mobile G1 modeli aynı zamanda Android Market'e erişim sunan ilk cep telefonu olma özelliğini de taşıyor.

TMobile G1 GPS navigasyonu

T-Mobile G1 cep telefonu kullanımı kolay mobil interneti ve iletişim deneyimini tek bir cihazda sunuyor. T-Mobile, Google ve HTC bir arada çalışarak Android işletim sistemi ile T-Mobile hizmetlerini bir cep telefonu formuna ve fonksiyonelliğine kavuşturdular. T-Mobile G1'in canlı, yüksek kalitedeki ekranı kayarak açılıyor ve altından tam tuş takımı ile bir QWERTY klavye ortaya çıkıyor. Klavye sayesinde SMS, e-posta, IM ve diğer metin tabanlı işlemler son derece rahat ve kolay bir şekilde gerçekleştiriliyor.

T-Mobile G1 akıllı telefon ve Android OS işletim sistemi

Cep telefonu özellikleri temelli yapılandırılan T-Mobile G1 Android, mesajların kolaylıkla kontrol edilmesini sağlayan zengin bir HTML e-posta arabirimine, takvim özelliğine ve Gmail'den olduğu gibi diğer birçok POP3 ve IMAP e-posta servislerinden kontak bilgilerini aktarma özelliğine sahip. T-Mobile G1 cep telefonu çok görevli bir cihaz olduğundan arka planda e-posta mesajlarınızı internetten indirirken aynı zamanda web sayfalarını ziyaret edebiliyorsunuz. 3 megapiksel çözünürlüklü dijital kameraya sahip olan T-Mobile G1 Android cep telefonu çok yönlü özellikleriyle kullanıcıların tüm beklentilerine cevap verebiliyor.

Android Market

T-Mobile G1 cep telefonu kullanıcıları Android Market aracılığıyla birkaç tıklama sonucunda oyunlardan sosyal ağlara kadar geniş sayıda yenilikçi yazılım uygulamalarını arayıp bulabiliyorlar ve bunları indirerek cihazlarını diledikleri şekilde kişiselleştirebiliyorlar. T-Mobile G1 cep telefonu önümüzdeki ay içinde piyasaya sunulduğunda düzinelerce Android uygulaması da Android Market'te kullanıcıların indirmesine açık olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Korsan -- 27 Eylül 2008; 17:28:44 >

• kaç para
  • şimdi gördüm bende bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Korsan -- 27 Eylül 2008; 16:57:51 >
  • güzel duruyor.
  • http://www.letsgomobile.org/tr/3926/tmobileg1/

inceleyin derim

T-Mobile G1 satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi

Eğlenceli ve sezgisel bir kullanıcı arayüzüne ve Google Search uygulamasına tek tuşla erişim olanağına sahip olan T-Mobile G1 cep telefonu aynı zamanda Android Market'e ulaşım sağlayan ilk mobil cihaz olma özelliği de taşıyor. Android Market'te müşteriler cep telefonlarını yaşam stillerine uydurmak amacıyla kişiselleştirmek ve kapsamını genişletmek için benzersiz uygulamaları arayıp cihazlarına indirebiliyorlar. T-Mobile G1 cep telefonu 22 Ekim tarihinden itibaren 179 dolar satış fiyatı ile piyasaya sunulacak. Cihaza bu fiyattan sahip olmak için iki yıllık sözleşme imzalamak gerekiyor.

• iyide konunun cep telefonları tavsiyesi ile alakası ne
  • Güzel bişi:)

Almak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu telefonu tavsiye ediyorum herkese kanmasınlar iphone na
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mavi Korsan

bu telefonu tavsiye ediyorum herkese kanmasınlar iphone na

• Tr'ye ne zaman gelcek fiyat belli mi Türkçe desteği olucak mı..?

Teknik özellikleri nedir tam olarak...

v.s
  • Google’ın açık kaynaklı mobil işletim sistemi Android ile çalışan ilk cep telefonu T-Mobile G1 adıyla ABD’de satışa çıktı. ‘T-Mobile G1′, ünlü mobil cihazlar üreticisi HTC’nin ‘Dream’ modelinin Android işletim sistemiyle birleşmesinden oluşuyor.

Cihazda, tam dokunmatik 480 × 320 piksel ekran ve klavye, Google Maps Street View, Gmail, Youtube gibi Google ürünlerini de içeren mobil internet deneyimi bulunuyor.

G1 ile birlikte, özel Android uygulamalarının indirilebileceği Android Market ve binlerce MP3′ün satın alınabileceği Amazon MP3 Store desteği de geliyor.

G1′İN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

T-Mobile G1′de ‘Push’ özelliğine sahip Gmail, mobil tarayıcı olarak ‘Chrome Lite’ bulunuyor. Qualcomm MSM7201A processor at 528MHz. işlemci, HSDPA 1700 / 2100 şebekeleriyle, 4 bant EDGE desteğine sahip telefonda kablosuz internet bağlatısı için Wi-Fi, 3.1 megapiksel kamera var.

T-Mobile G1, 5 saat konuşma, 130 saat bekleme süresine sahip. Word ve PDF dosyaların açabilen cihazda, Exchange desteği bulunmuyor.

AMAÇ İNTERNETTEKİ HER ŞEYİ CEBE TAŞIMAK

Google CEO’su Eric Schmidt, ‘İnsanların internette kullandığı tüm özelliklerin cep telefonunda da kullanılabileceği bir platform oluşturmaya çalışıyoruz’ diyor.

Cihaz, ABD’de T-Mobile perakende dükkanlarında ve online olarak, 179 dolara satılıyor. Cihazla birlikte T-Mobile’ın aylık 25 ya da 35 dolarlık sınırsız data planı satın alınabiliyor.

EN ÇOK iPHONE ETKİLENECEK

Google, Android adlı cep telefonu yazılımıyla şu anda satış rekorları kıran Apple iPhone’un tahtına göz dikmiş durumda.

Bunu, Android işletim sistemi kullanan G1′in iPhone’dan 20 dolar daha ucuza piyasaya sunmasından anlamak mümkün.

Avrupa ülkelerinde 2009 yılında piyasaya çıkması beklenen telefonun Türkiye’ye ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

G1-iPHONE KARŞILAŞTIRMASI:

G1 ile iPhone 3G’nin teknik olarak karşılaştırmasında ise karşımıza şöyle bir tablo çıkıyor. G1′in ağırlığı 158 gram, iPhone’un ise 133 gram. Batarya ömrü G1′de 5 saat konuşma, 130 saat bekleme iken, iPhone’da bu süre 5 saat konuşma 300 saat bekleme olarak karşımıza çıkıyor.

Ağırlık ve bekleme süresi konusunda iPhone’un galip geldiğini vurguladıktan sonra, sıra geldi ekran boyutlarına. Yine ekran boyutunda da iPhone daha üstün gözüküyor. G1′de ekran boyutu 3.2 inç iken, iPhone 3.5 inçlik ekranıyla fark yaratıyor.

Kamerada ise, 2 Megapiksellik kameraya sahip olan iPhone, 3.1 megapiksellik G1′in gölgesinde kalıyor.

Depolama kapasitesi konusundaysa, G1 sınıfta kalıyor. 2 GB depolama kapasitesine sahip olan G1′de kapasite 8 GB’a kadar genişletilebiliyor. iPhone ise 8 GB veya 16 GB depolama seçenekleri ile bu alanda G1′i gölgede bırakıyor

• 2 GB mi hafızası varmış
  • malesef öyle sd ile arttırılabilir sanırım 8gb max diyor. yeterde artar bile aslında.

benim ilk pc im 1,5 gb hafızaya sahipti
  • Bu telefon tutar..
  • Bu cihazın dünya ile aynı anda tr ye geleceğini hiç sanmıyorum...
  • avrupada 2009 aşı düşünülüyormuş sanırım... amerika satış tarihi o
  • iphone kdr tuzlu olmaz gibi ama belli de olmaz tabi ...
  • google dünyaya hakim olmaya kafayı taktı bende pahalı olmaz bu alet
  • çok şık bir tasarımı var..google her alana yayılma politikasında herhalde
  • Hocam başlığı diğer telefonlar bölümüne açsaydın keşke...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.