Şimdi Ara

acil max 2000 tl tv önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün alıcam mutlaka 2 aydır sıyırdım artık forum forum okuya okuya 3d olsada olmasa olur %70 sd yayın %30 film şu anda vestel Pixellence 32 inç kullanıyorum 5-6 yıl önce almıştım şimdi almışken ondan iyi göstersin ve biraz büyük olsa iyi olur 46 inç falan yardım artık çok sıkıldım biri al şunu dese gidip alıcam aklımda samsung d6000 var.

• Bende 1-2 aydır bakıyorum tv'lere sd yayın performansı yüksek bir tv dersen ben sony derim. Ama o bütçede sony'nin 46 inç tv'sini alamazsınız bildiğim kadarıyla. Ama sony 40ex720 alabilirsiniz. 3d' de çok başarılı bir tv değil ama sd ve hd si bence gayet başarılı.

Tabi mutlaka yerinde inceleyin derim.
  • bu kadar karışık zor olurmu bir tv almak altı üstü tv diyorum gözümü kapatıyorum alıcam bir tane diyorum yine başlıyorum osu varmı busu ne diye yine başa dönüyorum karar verdim gibi samsung d6000 mantıklı geldi artık bana birazda şans işi gibi samsung almak kısmet bakalım.
  • ben sana söyleyeyim 2000 tl ye alacağın tv lerin markası ne olursa olsun aralarında öyle inanılmaz farklar olmaz. forumda sürekli sorunlu tvlerden bahsediliyor, insanın kafası karışıyor, halbuki bu kesim %10 bile değil tüm kullanıcıları da katarsak. yani ürününden memnun olan girip bir şey yazma gereği duymuyor. samsung d6000, sony ex720 benzer ürünler, bu ikisinden sony motor yönünden bir adım öndedir bana göre (bravia engine) onu tavsiye ederim. bir de lg lv570s var o 1900 tl civarı, smart tv dahili hd uydu alısı var, onu da tavsiye ederim. ama dediğim gibi fiyatları yakın olan tvler arasında kalite olarak pek fark bulamazsın, marka fanatiklerinin veya başından kötü bir deneyim geçenlerin dediklerine bakma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sivert -- 10 Nisan 2012; 0:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokahan

bugün alıcam mutlaka 2 aydır sıyırdım artık forum forum okuya okuya 3d olsada olmasa olur %70 sd yayın %30 film şu anda vestel Pixellence 32 inç kullanıyorum 5-6 yıl önce almıştım şimdi almışken ondan iyi göstersin ve biraz büyük olsa iyi olur 46 inç falan yardım artık çok sıkıldım biri al şunu dese gidip alıcam aklımda samsung d6000 var.

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42lw4500-106cm-100hz-usbmovie-full-hd-led-tv-3d_05.011.1165.0093.htm

hem kesene göre hem kalite

• alındı samsung d6000 bütün testleri yaptım bende çok şaşırdım forumda o kadar samsung alıp sorun yazan vardı aldım hiç bir sorun bir tane bile ölü noktası bulutlanma ışık sızdırma yok şans demekki.
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Demekki o kadarda sorunlu değil ya da gerçekten şanslıymışsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    45.000 TL Laptop önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.