Şimdi Ara

Acil. Mazda3 Golf5 Bravo Punto (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Bravo 1.4Tjet'in yanında diğerlerine bakmam bile.

Bi tanidik o bravoda kesin birsey vardir yoksa niye uyguna versin gibisinden birsey dedi arkadaslar sizce varmidir bir sikinti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    4000 lira hasar serviste yapıldığı için hiçbir şey değil. Dediği parçaların onarımı o kadar tutar serviste. Bir de park sırasında olmuş bir kaza, başka bir sıkıntısı yoksa az bir pazarlıkla fiyatı çok iyi. Hatta şöyle diyeyim ben bile almaya niyetlenebilirdim birikimim olsaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarist1186

quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2010-model-temiz-bravo-170253420/detay

Araba bu herhalde. Bu fiyata bu piyasada zor daha iyisi. Diğer ilanlara bakıldığında km ve model yılına göre fiyatı da iyi duruyor.

Aynen hocam arac bu. Birazdan bakmaya gidiyoruz. 4 bin tl civari hasar kaydi varmis. Birmotta kayitli herseyi dedi adam. Park halinde vurmuslar on tampon degismis bir camurluk boyanmis. Normalmidir 4 bin tl bu hasara?

yetkili serviste yapılmış onarımlardan korkmayın. benim aracımında iki ayrı hasar kaydı var yetkili serviste. hatta şunu belirteyim yetkili servisler olayı genelde abartıp,değişimi gerekmeyen parçaları bile değiştirip faturayı şişirirler. çok azda olsa hasar görmüş parçanın onarımıyla uğraşmayıp direk değişim yoluna giderler. ha yetkili serviste onarım yaptırıp biraz yüksek hasar kaydının olması kötü mü oldu derseniz. bana göre hiçte kötü olmadı,farlarımda bir şey olmamasına rağmen değiştirttim.faydası oldu. yetkili servisten hasar kayıtlı araçlara tekrardan yetkili serviste expertiz yaptırıp bakın. içinizede sinerse alın gitsin.

• Bravo iyice inceletilip alınabilir, fiyatı çok uygun. Dizellerin fiyatları 40 civarı.

Bu olmazsa mazda3 mantıklı olabilir.

Fsi golf pek tavsiye etmem o motorların lpg uyumsuzluğu bir yana ömürleri konusunda pek güvenim yok okuduklarıma bakılırsa. 1.6 8v motorlar daha uzun ömürlü ve sorunsuz ama lpg uyumu yüzünden fiyatları yüksektir ve km leri de aynı şekilde yüksektir muhtemelen. Çünkü çoğu lpg li.
  • Mazda3 yanına yazdğın diğer araçları her bakımdan tokatlar.
  • Hocam noldu baktınız mı Bravo'ya ?
    Kaçırmayın bu aracı
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Biraz once bir fiat bravoya baktik. 1.4 tjet 51 bin km de 2010 model manuel dynamic arac.

Begendiklerim:
    - dis gorunus ve donanim

Begenmediklerim:
    -acikcasi motor performansi konusunda beklentim buyuktu. Bir tsi beklentisi ile binmistim. Fakat hayal kirikligi oldu biraz. Normal atmosferiklerden aman aman bir fark bulamadim.
    - aractan inip 2006 golf 5 e bindim. Kalite farki muazzam. Golf cok daha tok geldi model farkina ragmen. K
    - kapi sesi inanilmaz kotu. Punto kadar olabilir neredeyse. Ses benim icin bir faktor degil fakat bu sadece vasat isciligin bir gostergesi. Araba ilerlerken 51 bin km de olmasina ragmen kapilardan sesler geliyordu.
    - motor gurultusu inanilmaz yuksek. Arac 2500 devirde resmen boguruyor. Benim bindigim arac bakimsizdi bu cok belliydi. Belkide sadece bakimla alakali bir sorundur bu fakat genelde boyleyse bence bas agritici bir sesi var.
    -51 bin km deki aracin vites topuzu soyuktu. Yadirgadim. (Km orjinal, tanidigmiz biri)

Sonuc olarak, arac neredeyse punto fiyatina olmasina ragmen tercih etmedik. Aracta bir ozentisizlik mevcut. Nedense 2010 bir araci, golf 5 ten daha kotu bulduk. Belkide sadece bu araca ozgu birseydi fakat sadece paylasmak istedim. Yine de hala dusunuyorum. Arac bulamazsam alacagim cunku dedigim gibi punto parasina. Ne kadar ekmek, o kadar kofte.

• quote:

Biraz once bir fiat bravoya baktik. 1.4 tjet 51 bin km de 2010 model manuel dynamic arac.

Begendiklerim:
    - dis gorunus ve donanim

Begenmediklerim:
    -acikcasi motor performansi konusunda beklentim buyuktu. Bir tsi beklentisi ile binmistim. Fakat hayal kirikligi oldu biraz. Normal atmosferiklerden aman aman bir fark bulamadim.
    - aractan inip 2006 golf 5 e bindim. Kalite farki muazzam. Golf cok daha tok geldi model farkina ragmen. K
    - kapi sesi inanilmaz kotu. Punto kadar olabilir neredeyse. Ses benim icin bir faktor degil fakat bu sadece vasat isciligin bir gostergesi. Araba ilerlerken 51 bin km de olmasina ragmen kapilardan sesler geliyordu.
    - motor gurultusu inanilmaz yuksek. Arac 2500 devirde resmen boguruyor. Benim bindigim arac bakimsizdi bu cok belliydi. Belkide sadece bakimla alakali bir sorundur bu fakat genelde boyleyse bence bas agritici bir sesi var.
    -51 bin km deki aracin vites topuzu soyuktu. Yadirgadim. (Km orjinal, tanidigmiz biri)

Sonuc olarak, arac neredeyse punto fiyatina olmasina ragmen tercih etmedik. Aracta bir ozentisizlik mevcut. Nedense 2010 bir araci, golf 5 ten daha kotu bulduk. Belkide sadece bu araca ozgu birseydi fakat sadece paylasmak istedim. Yine de hala dusunuyorum. Arac bulamazsam alacagim cunku dedigim gibi punto parasina. Ne kadar ekmek, o kadar kofte.

Bence çok kaliteli bir araç ama size kalmış tabi ne olursa olsun.

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Bu arada aracin saginda solunda cok fazla irili ufakli cizik mevcuttu. On camin sag plastiginde tornavidayla zorlanmis (yada kemirilmis) gibi izler mevcuttu. Arac 2 yildir vizesiz kullaniliyormus. Saticisi bir yoneticiymis. Sanirim yurt disina git gel ve sirket arabasi kullanmaktan bu arac unutulup gitmis bakimsiz kalmis ve yipranmis. Motor kayisi catlak catlakti. Kisacasi bravolar iyiyse bile bu arac kotuydu.

• quote:

Bu arada aracin saginda solunda cok fazla irili ufakli cizik mevcuttu. On camin sag plastiginde tornavidayla zorlanmis (yada kemirilmis) gibi izler mevcuttu. Arac 2 yildir vizesiz kullaniliyormus. Saticisi bir yoneticiymis. Sanirim yurt disina git gel ve sirket arabasi kullanmaktan bu arac unutulup gitmis bakimsiz kalmis ve yipranmis. Motor kayisi catlak catlakti. Kisacasi bravolar iyiyse bile bu arac kotuydu.

Anladım hocam bakımsız araçtan korkacaksın ya alınmaz o zaman dediğin gibiyse
    Ama başka Bravo'lara bak bence gerçekten parasından daha fazlasını sunan bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Ama başka Bravo'lara bak bence gerçekten parasından daha fazlasını sunan bir araç

Aslinda diyorum ki fiyattan biraz duserse alip kendim iyice bakima soksam olur mu? Ne kadar tutar kayis degisimi falan bastan asagi check up? Cizikler pasta cila ile kapanirmi tamponda 10-15 cmlik cizikler mevcuttu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

Aslinda diyorum ki fiyattan biraz duserse alip kendim iyice bakima soksam olur mu? Ne kadar tutar kayis degisimi falan bastan asagi check up? Cizikler pasta cila ile kapanirmi tamponda 10-15 cmlik cizikler mevcuttu.

Çizikler derin değilse pasta kapatır ama önemli olan motoru.
    Kendim filtrelerden tut trigere kadar her şeyini değiştireceğim ağır bakım yaptıracağım diyorsan bi 800-900 tutar herhalde.
    Ama eğer motor bakımsız kullanılmış, hırpalanmışsa uzak dur.

• Bende golf5 ve punto düşünüyorum hocam golfü daha çok istiyorum bakalım temiz bulursak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Bende golf5 ve punto düşünüyorum hocam golfü daha çok istiyorum bakalım temiz bulursak

Hocam inan biktim arac aramaktan. Bu haftasonu yada max 2-3 haftaya alicam bitane gecicem. Yeni c3, punto, bravo golf focus 1-2 gozume kestirdiklerimden. Hangisi denk gelirse. Eski arabamiz focus1 di inan punto falan hala yanina yaklasamaz o dede aracin. En kotu alcam bi focus 1 devam edicem tekrar.

• gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    hocam mazdaya bakmadınız mı hiç bahsetmemişsiniz..bakımlı bir mazda sizi asla üzmez..bende biraz birikim yapayım alacağım ilk araç kendisi..ama bravo nun performansını beğenmemişsiniz mazdanınkiini de beğenmezsiniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Bende golf5 ve punto düşünüyorum hocam golfü daha çok istiyorum bakalım temiz bulursak

Hocam inan biktim arac aramaktan. Bu haftasonu yada max 2-3 haftaya alicam bitane gecicem. Yeni c3, punto, bravo golf focus 1-2 gozume kestirdiklerimden. Hangisi denk gelirse. Eski arabamiz focus1 di inan punto falan hala yanina yaklasamaz o dede aracin. En kotu alcam bi focus 1 devam edicem tekrar.

Punto'yu şiddetle tavsiye ederim hocam bende 2010 model 1.4 FIRE Dynamic modeli var çok memnunum her şeyiyle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.