Şimdi Ara

ACİL MEGANE II DCI 80 BG Mİ 100 BG Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
22.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: alibekir

bence hiçbiri, kasası değişen araba 2 gün sonra gözüne şahin gibi gelecek...

seninki de serçe gibi görünüyordur herhal
  • Bende 80 bg lik var performans ve güç olarak gayet iyi,daha sonra 100 bg lik çıkınca onu test ettim o daha güçlü yani arada fark var onun için 100 bglik öneririm,zaten her zaman fazla beygirden zarar gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renaultnr1 -- 16 Ekim 2008; 13:58:13 >
  • quote:

seninki clasic araba olarak görünür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreGLC -- 16 Ekim 2008; 14:51:24 >
  • tüm yorumlarınız için çok teşekkürler, bugün itibariyle megane II sedan 1.5 dci 100 bg Exp modeli için siparişimi verdim, 80 bg de olabilirdi ,ek paketlerde ekletcektim ama teslim tarihi çok uzadı, kısmet 100 bg likmiş aslında iyi oldu performanstan zarar gelmez birgün lazım olur değil mi? sağlık olsun diyorum, aracı aksilik olmazsa en geç bu ayın sonunda teslim alcam, alınca ilk izlenimlerimi sizlerle de paylaşacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

seninki clasic araba olarak görünür

• evet en iyisi 100 bg.
  • 100bg tercih edin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jankom

tüm yorumlarınız için çok teşekkürler, bugün itibariyle megane II sedan 1.5 dci 100 bg Exp modeli için siparişimi verdim, 80 bg de olabilirdi ,ek paketlerde ekletcektim ama teslim tarihi çok uzadı, kısmet 100 bg likmiş aslında iyi oldu performanstan zarar gelmez birgün lazım olur değil mi? sağlık olsun diyorum, aracı aksilik olmazsa en geç bu ayın sonunda teslim alcam, alınca ilk izlenimlerimi sizlerle de paylaşacağım

Hayırlı olsun arkadaşım. Kazasız belasız kullan. Araba alma işi genelde hep böyle olur zaten. O kadar düşünür taşınırsın, şartlar insana hep başka seçenekler sunar, sonuç olarak hiç aklındaki olmaz. Yani evdeki hesap çarşıya uymaz. En azından bana hep öyle olmuştur. Ya rengi istediğim gibi olmaz ya tam istediğim donanım olmaz vs...Sizinki de biraz böyle olmuş. Hem vardır her işte bir hayır

• hayırlı olsun
  • hepinize yorumlarınız için teşekkürle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.