Şimdi Ara

ACİL - MİN BÜTÇE ile TAVSİYE RİCASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evinden zorunluluk nedeniyle 1-2 gün içinde ayrılmak ve yeni ev kurmak zorunda olan bir arkadaşım 2.250 TL bütçe ile

BUZDOLABI
    ÇAMAŞIR MAKİNASI
    TV -

almak istediğini ve marka model seçiminde ve satınalmada yardımcı olmamı istedi. Başında 2 de çocuk olduğu için hayır diyemedim, ancak bu konuda detaylı bir bilgim yok.

Önce Ankara da itfaiye meydanına gideyim dedim. Marka model belirlemeden satınalmaya gitmenin çok anlamlı olmadığını düşündüm. Ne marka kaç programlı olmalı, buzdolabı kaç lt ve ne özellikte olmalı ? vede bu bütçe ile alabilmeliyim ..

Bimeks de bir buzdolabı buldum Altus AL370 -410 Lt piyasada 1300 TL iken Bimeks te outleti var 800 TL
    https://www.bimeks.com.tr/urun/altus-al-370-ey-a-enerji-465-lt-buzdolabi-143146

ama Ankara ya kargo ücretini de ödesek yollamıyor.

İkinci el mi alsam hatta 2. ele yönelsem Bulaşık makinası da belki alınabilir, yoksa hiç başımı derde sokmasam mı bilemedim.

Zor durumdaki bu arkadaşıma bu bütçe ile Buzdolabı ve Çamaşır makinası - TV alımında tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

• hocam teknosada turuncu etiketli ürünler var teşhir v.b o ürünlerde de fiyat bir hayli düşük oluyor sağına soluna bakın sıkıntı yoksa alın lg nin bulaşık makinasını teknosadan uygun bir fiyata 2 sene evvel o şekilde almışlığım var bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.