Bildirim
ACİL Motorola Razr XT910 İnvalid Flash Mode (s) Hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gta3
İnvalid Flash Mode (s) (Boot Failure) hatası aldım hiç bir sçeenek yok ne yapabilirim arkadaşlar lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim
ne yaparken oldu bu olay? tel in modeli ne? -
Motorola Razr xt910 ya farklı bir rom yükleyecektim firmware flashhing menüsünden cidi yedekledim daha sonra sildim ama telefonun hafızasında yedeği duruyor. Nasıl geri getirebilirim ? Onu biliyor musun şimdilik onu deneyeceğim. -
boot menü manager ekranı geliyor mu? -
Hayır gelmiyor telefon kapalıyken içindeki dosyalara erişebilir miyim ? bunun bir yolu var mı ? -
Aslında o bahsettiğim ekran geliyor empty radio yükledim recoverye yönlendiriyor fakat belirli menüler var hiç bir şey yapamıyorum. Cid diye birşey var onu geri almam lazım telefonun hafızasında onu yüklesem çözülür diye düşünüyorum. Ekranda yazan şey tam olarak bu.
AP Fastboot Flash Mode (S) (Flash Failure)
0A.74
eMMC Info: Size 16G
To return to normal mode - first press power key to power down
Device is LOCKED. Status Code: 0
Battery OK
OK to Program
Connect USB
Data Cable -
Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar ? -
eğer boot menu manager ekranı geliyorsa oradan cidi sildiğin yerden tekrar yükleyebilirsin. yok eğer o ekran gelmiyorsa. tel kapalıyken power+ses açma+ses kısma düğmelerine aynı anda bas.gelen ekrandan ses kısma ile bp tools ile başlata gel ses açma ile onu seç. tel açıldıktan sonra da boot menu manageri yükle ve cidi restore et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warcry144 -- 2 Ağustos 2013; 11:53:21 > -
BP Toolsdan da başlatılamıyor. -
Şuanda linux indiriyorum. Cid dosyasına o şekilde erişebilirsem yükleme yapcam. Başka bir seçenek yok mu fastbootdan yada rsd den sorunsuz yükleme yapabileceğim. -
cid ulaşılabilir bir yerde mi? bilgisayarda yedeği var mı? hafıza kartındaysa ve bilgisayara atablirsen cmd ile de halledebilirsin
edit: bp tools ile bazen bikaç denemeden sonra açılabiliyor. bir iki kere daha denemeni tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warcry144 -- 2 Ağustos 2013; 12:06:44 > -
Cid dosyası açılmayan telefonun hafızasında malesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: gta3
Cid dosyası açılmayan telefonun hafızasında malesef.
keşke silmeden önce bikaç yere daha yedekleseydin. bu arada bp toolsu bikaç kere daha denemeni öneririm -
BPTools u açmaya çalıştım fakat açılmadı 3-4 defa denedim. -
Linux la erişilebildiğini ilk defa senden duydum ama inşallah kurtarırsın cid i. normalde bp tools ile başlaması lazım ama ilginç... -
Baya işlem yaptım o yüzden fena bozuldu galiba. Android lunix tabanlı olduğu için telefondaki dosyaları görebilme ihtimalim var. Ona bakıyorum o yüzden -
bu arada gözmden kaçmış. yüklediğin radio nun ismi ne tam olarak? -
empty_radio.img diye bi dosya var onu yükledim. Elimde farklı olanlarıda var onlarıda yükledim olmadı hiçbiri. Acaba direk Back Up & Restore edebileceğim bir menü bulabilir miyim recoveryden. Ayrıca Garanti kapsamına girer mi bu durum ? -
cid silindiyse sanmıyorum garanti kapsamına gireceğini. bide recovery kısmını gir istersen. ekranda hasta android resmini görünce ses kısma ve ses açma tuşlarına aynı anda bas. oradan wipe cache yap(factory kısmına dokunma, tam emin olmamakla birlikte hafızayı silebilir). sonra tekrar bptools ile bir daha dene -
Tümünü denedim fakat olmadı. Garantiye yollamaya karar verdim. Kapsamına girer mi sizce ? Girmese bile tamir ederler mi ?
Benzer içerikler
- telefon bluetooth bağlanıyor ama ses gelmiyor
- samsung tablet şarj oluyor ama dolmuyor
- poco x6 pro yorumlar
- telefon ekranında beyaz çizgiler nasıl geçer
- telefonda kamera simgesi kayboldu
- motorola edge 40 neo
- motorola edge 50 ultra
- motorola razr 50 ultra
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X