Şimdi Ara

acil mp3 önerisi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bebeğime gün içinde uyku öncesi ve uyku esnasında odasında veya salonda eğlence amaçlı sürekli müzik çalıyorum. daha doğrusu çalmak istiyorum çünkü bilgisayarı taşırken yoruldum. küçük ama hoporlör bağlantısı olmadan direk dışarıya ses verecek bir alet arıyorum. 200-250 ytl ye kadar marka ve model önerilerinize ihtiyacım var.

• kendi ses veren cihazlar çok adi yapım sonuçta hele bebek de varsa bişey olur yere yapıştı mı işi biter

ufak taşınabilir hoparlörlerden alman daha iyi olur yanına da doğru dürüst bi tane cihaz creative fln alabilirsin fiyatı uygun tutmak için ipod bölümüne açmışsın ama bu fiyata en fazla shuffle alırsın
  • ben o fiyata ipod nano 4.nesil verebilirim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dracos

kendi ses veren cihazlar çok adi yapım sonuçta hele bebek de varsa bişey olur yere yapıştı mı işi biter

ufak taşınabilir hoparlörlerden alman daha iyi olur yanına da doğru dürüst bi tane cihaz creative fln alabilirsin fiyatı uygun tutmak için ipod bölümüne açmışsın ama bu fiyata en fazla shuffle alırsın

+1907 + 19 + 03 + 2009 =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klack -- 20 Mart 2009; 18:33:52 >
  • dediginiz fiyata hoparlörü olan mp3ler dısarıya kötü ses verir.size önerim hala kampanya devam ediyorsa teknosada bazı mp3 ler yanında taşınabilir hoparlör veriyordu teknosaya bi bakmanız tam size göre olucagına eminim.
  • evet bide 60 tl üstüne hoparlör hediye apple ve bir markada yok o kampanya yani apple alırsanız hoparlör YOK!!
    200 tl felan yeter.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.