Şimdi Ara

arkadaşlar çok acil halletmem lazım video sıkıştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde bir video var 737 mb hemde uzantısı mpg şimdi benim bunu bir cd ye atmam lazım böyle bir şey mümkün mü? Programı bölmek istemiyorum ama zaten bölsemde kalitesini çok fazla kaybeder diye biliyorum, bu işi nasıl hallederiz bi ryardım edin lütfen...

• nero ve diğer programların çoğunda overburn özelliği vardır. yani 700 mb lik cd ye 700 ün üstü yazabilirsin.

yalnız cdnin kalitesine göre ne kadar fazla yazabileceğin değişir.

bir denemeni tavsiye ederim, 737 mb yi tek cd ye yaz sorun çıkmazsa tamamdır
  • Virtual Dub ve Codec Paketleri (Kazaa Codec Pack) ile yapabilirsin. Elindeki mpeg'i özellikle DivX ya da XVid yani AVI olarak sıkıştırabilirsin. İstediğin boyuta getirebilirsin. Kayıpta az olur. Daha detaylı bilgi için forumda ya da Google'da DivX yapma diye aratabilirsin.
    Gerekenler
    VirtualDub
    Kazaa Codec Pack
    Kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

nero ve diğer programların çoğunda overburn özelliği vardır. yani 700 mb lik cd ye 700 ün üstü yazabilirsin.

yalnız cdnin kalitesine göre ne kadar fazla yazabileceğin değişir.

bir denemeni tavsiye ederim, 737 mb yi tek cd ye yaz sorun çıkmazsa tamamdır

bunu nasıl yaparım bende nero 7 var baktım böyle bir menü göremedim..
  • Overburn şöyle;
    Nero Türkçe
    Dosya-Ayarlar-Uzman Ayarları-Fazla Yazım Ayarlarını değiştirmen lazım ama bazen sorun çıkabiliyor haberin olsun..Elindeki CD'ye göre de değişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

arkadaşlar elimde bir video var 737 mb hemde uzantısı mpg şimdi benim bunu bir cd ye atmam lazım böyle bir şey mümkün mü? Programı bölmek istemiyorum ama zaten bölsemde kalitesini çok fazla kaybeder diye biliyorum, bu işi nasıl hallederiz bi ryardım edin lütfen...

aslında hiç uğraşmamak için piyasada 800 mb lik boş cdler mevcud onlardan al derim eğer uğraşmak istemiyorsan
  • encode ediver bence,nero en fazla 12 mb fazladan yazıveriyor bildiğim kadarıyla.800 mblık ve 900 mb lık cdleri piyasada bulabilirsin ama nerodan yazım ayarını da yapman lazım 800-900 mblık cdye yazabilmen için.encode için kalite kaybetmeden boyutu düşüreyim dersen divx 6 öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 900 mb lık cd nero ile nasıl yazılır buyur arkadaşım

http://www.blogcu.com/stallion/402498
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.