Herkese iyi forumlar, yarın multi oynamak için yeni oyun alıcam COD Ghost veya Advantec Warfare almak istiyorum tavsiyesi olan var mı ?
quote:Orijinalden alıntı: brktsn Bf3 var advanced 'ı tavsiye ederim multisi eğlenceli geçiyor,ghost ise diğer cod'lar gibi klasik o kadar gerekli değil.
quote:Orijinalden alıntı: BlackLead quote:Orijinalden alıntı: brktsn Bf3 var advanced 'ı tavsiye ederim multisi eğlenceli geçiyor,ghost ise diğer cod'lar gibi klasik o kadar gerekli değil. Teşekkürler, farklı bi oyun tavsiyesinde bulunabilirmisin ?
quote:Orijinalden alıntı: brktsn quote:Orijinalden alıntı: BlackLead quote:Orijinalden alıntı: brktsn Bf3 var advanced 'ı tavsiye ederim multisi eğlenceli geçiyor,ghost ise diğer cod'lar gibi klasik o kadar gerekli değil. Teşekkürler, farklı bi oyun tavsiyesinde bulunabilirmisin ? Multi fps önerisi istiyorsan bf3 benim için en iyisi zaten,tabi premium'uyla birlikte.Onun dışındakiler beni fazla sarmıyor.Oynamadıysan killzone 3 tavsiye ederim. Fps oyunu olarak bioshock serisi,Borderlands serisi,payday2,metro serisi,far cry 3-4 tavsiye ederim.