sımdı kısaca soyle anlatayım 8 makınalık bı ag kurdum gecenlerde butun makınalar bırbırını ag da goruyo ve ana makına ınternete gıırıyo fakat ana makına da ınternet paylasımını actıgım anda ınternete gırmıyo ne yapmam lazım yardımlarınızı beklıyorum
esrarli_limon saygılaaaaaaar.....
dostum adsl mi kullanıyosun yoksa normalmi.... ağ geçidi girme ana makinada bi öle dene adsl de zaten sadece dns girsen yetiyor
adsl degıl aphachı modem kullanılıo.nasıl yanı ana makınadakı ag gecıtını kaldırıyım mı?
adsl degıl aphachı modem kullanılıo.nasıl yanı ana makınadakı ag gecıtını kaldırıyım mı?
dostum dial up la bağlanıyosan işin zor senin.. sistem ne kullanıyosun eğer 98 ise işin daha da zor.. bir program yardımı ile dağıtabilirsin. üdt versiyon windowslarda öle bir özellik olması lazım ama.. sen bunu bir bilgisayarcıya yaptırmakatan başka bir çözüm göremiyorum.. gerçekten zor iş.. kolay gelsin
proksi diye bir program vardı.. Ve bu işi onunla yapabilirsin.. Kullanımı da oldukça basit..
İşletim sistemi ne aslında zor değil sistem bilgilerini ve işletim sistemini söylersen yardımcı olmaya çalışırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme