Şimdi Ara

(ACİL) NOKİA 5800 KAZIKLANIYOR MUYUM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugun elimdeki nokia 5800 satmaya karar verdim:

Telefonun donanımsal hiç bir problemi yok- bir kere servise gitti ön cam değişti, yandaki iki parçası kırık , kalem kayıp..

Telefon pazarında 90 liraya alıyorlar, satmalı mıyım sizce? Kazıklanıyor muyum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cerenkn

Arkadaşlar bugun elimdeki nokia 5800 satmaya karar verdim:

Telefonun donanımsal hiç bir problemi yok- bir kere servise gitti ön cam değişti, yandaki iki parçası kırık , kalem kayıp..

Telefon pazarında 90 liraya alıyorlar, satmalı mıyım sizce? Kazıklanıyor muyum ?

Kardeş bence küfür edilecek fiyat vermişler ya. 2-3 ay önce 250-300 tl arasındaydı 2.el fiyatı. sahibndn.com a bir bak orada kaça satıyorlar. birde başka bir telefon satıcısına git bir 5800 ı gözüne kestir ve kaça satıyosun diye sor piyasası oradan da belli olur.
  • 150-300 arası satılıyor temizlik garanti durumuna bağlı olarak sen 180 e koy gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

150-300 arası satılıyor temizlik garanti durumuna bağlı olarak sen 180 e koy gider.

garantisi bitti ama temiz yani 1-2 kılcal çizik dışında birşeyi de yok :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

150-300 arası satılıyor temizlik garanti durumuna bağlı olarak sen 180 e koy gider.

garantisi bitti ama temiz yani 1-2 kılcal çizik dışında birşeyi de yok :(

200 Helali var.
  • Sahibinden'de 5800 tonla var, en fazla 200 edebilir, o da alan olursa...
  • 180 falan satabilirsin sahibinden.comda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Sahibinden'de 5800 tonla var, en fazla 200 edebilir, o da alan olursa...

telefon pazarlarında nedir durum sahibinden.com a koymak istemiyorum :S
  • Son kullanıcıya satabilirsen belki 200, aracı/dükkan olursa daha düşük gider...
  • quote:

Son kullanıcıya satabilirsen belki 200, aracı/dükkan olursa daha düşük gider...

Anladım çok teşekkür ederim yardımınız için.
  • İnternetten sat. Bizim burada dükkandaki adam kolumuzdan tutuyor 150 TL alın diyor oyun atarım içine film atarım diyor 6600'a döndü resmen o telefon artık iyice değersiz oldu b ian önce elden çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 15 Mayıs 2012; 22:56:00 >
  • quote:

quote:

Son kullanıcıya satabilirsen belki 200, aracı/dükkan olursa daha düşük gider...

Anladım çok teşekkür ederim yardımınız için.

Rica ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

İnternetten sat. Bizim burada dükkandaki adam kolumuzdan tutuyor 150 TL alın diyor oyun atarım içine film atarım diyor 6600'a döndü resmen o telefon artık iyice değersiz oldu b ian önce elden çıkar.

Bu mesajlardan sonra bugun yarın gideceğim inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.