Şimdi Ara

ACİL NOTEBOOK TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerinde kullanmak için bir notebook almamız gerek. Genellikle çok yüklü excell dosyaları ile çalışıyoruz. (100mb civarı)
    Aşağıdaki iki modelden birini almayı planlıyoruz. Asus iyi gibi ama güçlü bir ekran kartı var sanırım. Ekran kartı ile pek işimiz olmadığından bu kadar iyi ekran kartlı bir makine almak mantıklı mı. Yoksa daha düşük ekran kartlı ve daha düşük işlemcili MSI mı almalıyız? MSI nasıl bir markadır Asus'a tercih edilebilir mi?
    Malzeme kaliteleri vs. nasıldır bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-cx61-2qc-1862xtr-notebook-pmu347418

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jx-xx171d-12gb-4gb-gtx-950m-notebook-pmu347143

• İş yeri için alıyorsanız dediğniz gibi ekran kartına gerek duymayacaksınız. Fakat bu gösterdiğiniz 2 modelde de HDD var. Size SSD içeren bir bilgisayara yönelmenizi öneririm. Ofis uygulamalarında inanılmaz bir hız kazanacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 29 Aralık 2015; 16:28:54 >
  • teşekkürler. SSD sonradan takacağımızı düşünürsek bu iki modelden hangisi daha mantıklı. MSI alınabilir bir marka mıdır asus karsısında?
  • Cartekitt C kullanıcısına yanıt
    Ben x550jk kullanıyorum, bununla aynı kasa donanım farklı. Fakat malzeme kalitesinden memnun değilim kasa,klavye bana dandik geliyor. MSI laptopuda marka olarak değil model bazlı düşünmek lazım kullanmadığımdan bir yorumum yok fakat marka olarak MSI kötü değildir ve tercih edilebilir.
  • çok tşk. cevaplarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop tavsiye
    3 ay önce açıldı
    NOTEBOOK TAVSİYE
    geçen yıl açıldı
    Laptop tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.