Şimdi Ara

ACİL notebook tavsiyesi.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aa bi de aklına soru olarak gelir 256 ram ne kadardır fiyatı diye

Kingston 256 MB Ram

256 MB PC2700 200-Pin SODIMM
    65$+kdv yani sana maliyeti
    1392+kdv gibi fiyat olur. böyle birşeyi 1600+kdvden aşağı alcağını zannetmiyorum.
  • kesinlikle msı 510c eyi araştır pişman olmazsın
  • ben msi 510c ile
    asus m6wne arasında kaldım bibak istersen

iksinde çok ii duruyor ekran kartlarına dikkat ati 9700 !!!
  • MSI 510C vatanda card finansa peşin fiyatına 12 taksit çok cazip ben vazgeçmiştim notebooktan şimdi yine düşünmeye başladım. Yabancı bir forumda yorumunu okudum "24 saat açık kaldı hiç ısınma olmadı" demiş adam. Ki notebookların en büyük sıkıntılarından biridir ısınma. fanı aşırı sessizmiş bu arada. MSI notebook piyasasına yeni girdi o yüzden fiyatı makul gibi. Ben fuarda biraz kurcalamıştım gayet güzel bir alet. Aynı özelliklerle toshiba alsan 2000 doları çok rahat geçer gibime geliyor. Eskiden 9600'dü ekran kartı şimdi galiba 9700 yapmışlar. Bu da çok büyük bir artı tabi ki.. vatan bilgisayardan ben acer marka P3 almıştım 5 - 6 sene önce. Hiç bir güçlük çıkarmadılar. 1 haftada 2 kere Cd rom kırdım yenisini verdiler. HDD hatalı çıktı aynı gün değiştirdiler... şimdi nasıllar bilmiyorum iyice büyüyünce havaya girmiş de olabilirler tabii..

• HP
  • asus un bi modeli var tam senlik fiyat ta çok iyi zaten asus piyasayı kırdı geçirdi özellikleri aklımda olduğu kadarıyla centirono 1.6 2 mb cache bellek ekran 15.4 inç 1280*800 çok iyi bir çözünürlük vede ekran çok kaliteli fiyatı 2400 e bi arkadaş almıştı bizim bence bu fiyata dah aiyisini bulman imkansız gibi birşey
  • altenatif DATRON u incele onu amerikan deniz komandolarının kullnadığı dedikodusu var... yani herhalde sağlamlığını pekiştirmek adına olsa gerek.. ama ben hep TOSHİBA derim. illa başka dersen diye söyledim...
  • quote:

...2400 e bi arkadaş almıştı bizim bence bu fiyata dah aiyisini bulman imkansız gibi birşey

Nası yani 2400!!! dolar ve alternatifi yok öyle mi? Bi kere kafadan SONY'ler var o fiyata. Ekran konusunda çok üstün şeyler. Onları da cebit'te incelemiştim hala rüyalarımı süslüyor...
  • toshiba
  • beyler 5.5 gün açık kalması ölçü değil bnm win98 yüklü p2 350 im (laptop) 3 hafta açık kaldı kitlenmedi markası da compaq ölçü değildir arkadaşım ne işini görüyorsa onu al toshiba bence boşa para amd laptopları deneyebilirsin gayet iyiler mesela yukarıda arkadaş bir makinenin fiyatını vermiş aşağıda
    acer aspire
    amd 2600
    256 ddr 333
    30 gb hardisk
    cd rw combo
    14 ekran
    3.6 kilo
    xp home
    kızılötesi
    disket sürücü yok

kendime aldım gayet iyi
    900$+kdv

bence bunu al hiç uğraşma toshiba boşa para bence ama ben illa marka isterim ve kazıklanmak isterimdersen sen bilirsin /LAPTOP YADA PC MARKADAN İBARET DEĞİLDİR BAZI YERLERDE BÜTÇE VE FİY/PERFORMANS ÖNEMLİ OLMALIDIR TOSHİBA SEVENLER LÜTFEWN KIZMNASIN AMA SADECE TOSHİBA YADA SONY DİYE ARKADŞA 1700 KÜSÜR DİYE YÜKLÜ BİR MEBLAĞ ÖDDETMEYİN)

• TOSHIBA'dan şaşma.. Memnun kalacaksın Toshiba'dan

• quote:

Orjinalden alıntı: wincih

BAZI YERLERDE BÜTÇE VE FİY/PERFORMANS ÖNEMLİ OLMALIDIR TOSHİBA SEVENLER LÜTFEWN KIZMNASIN AMA SADECE TOSHİBA YADA SONY DİYE ARKADŞA 1700 KÜSÜR DİYE YÜKLÜ BİR MEBLAĞ ÖDDETMEYİN)

+1

bende asus a2d modeli var ve çok memnunum. toshiba olsun diye hiç bir özelliği olmayan bişey almak bana saçma gelior.
  • yapma nasıl hiç özalliği yok birader bundaki sesin gücünü ve kolonlardaki pürüzsüz gür ses başka hangi notebookta var söyle bir toshiba anahtarlık benden
  • ben toshibaya KÖTÜ demedim sadece pahalı dedim kızdırmayın GÖRÜŞÜMDÜR ve sonuna kdr da savunurum MARKA HER ŞEY DEĞİLDİRRRRRRR ayrıca arada 100 -150 usd fark olsa bende toshibayı tercih edeim boru değil 800 usd fark var arkadaş üzerine bide masaüstü sistem toplar kdv yi daha koymadım arkadaşım bence amd nin laptopları gayet iyi bende 2.5 bir tane var oem gayette iyi özelliklerini yazayım birde
    amd athlon 2,5
    512 ram
    entegre 9200
    40 gb hdd
    modem -ethernet kablosuz ağ
    15,1 " tft ekran
    dvd yazıcı
    arkadaşım ben bunu geçen sene 1100 usd + kdv ye aldım ve şu ana kadar ufak bir sorun bile yaşamadım bilgine compaq tan daha sorunsuz çalışıyor (bendeqi p2 350 den) her neyse ne alırsan hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 28 Ekim 2004, 22:18:40 >
  • sen üstüne almak zorunda mı hissettin? cevapta seninle ilgili birşey yokta nasıl oldu da üstüne alındın ilginç neyse? slayerxp hiçbirşeyi olmayan toshiba... sına cevaptır yoksa o nikte sana mı ait wincih...selam
  • pardomn yanlış okumuşum editledim nakka
  • bende aynen katılıorum wincih'e. toshiba nedense hep eş özellikteki modellere göre pahalı. Hiç bir özelliği olmayan derken ben bunu kasettim yalnış anlaşılmasın.

şimdi ben asusu 1250$'a (kdv dahil) aldım ve özellikleri kısaca imzamda. bu özellik ve fiyata bana 2000$ (kdv hariç) toshiba gösterebilirmisiniz ?
  • anlaşıldı, kalite birazda bedel ister... 1299+kdv dolara toshiba var ve celeron 2.8 ve herşey içinde....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.