slayer senin notebooktan bende de alacaktım. hayırlı olsun çok iyi seçim. fazladan 256 ramle 30 Gb hdd ekletmişsin galiba o da çok iyi seçim. güle güle kullan... hdd iki tane mi yoksa farkını verip yükselttin mi? Bu arada iki hdd takılıyo mu bilmiyorum tabii..
denostar 2 hdd takılabiliniyor ama combo sürücüyü çıkartman gerekio. ben fark vererek 60lıkla deiştirdim. çok memnunum performans olarak tavsiye edebilirim
celeron nere amd nere
slayer nerden aldın o bilgisayarı bende seninkiyle aynı özellikte olan asusu ya da msi m510c yi almayı düşünüyorumda...
ben denizliden aldım bilgisayarı (nokta bilgisayardan) ama upgrade olayını izmirde yaptım (jest bilgisayar)
özellikleri de ekleyim bari bu kadar şey yazdık :)
Marka : ASUS Ürün : M6WR NOTEBOOK 1.6GHz/2MB 15.4' LCD Ürün Kodu : ASUS.NB.M6WR160CM İşlemci : Intel® Pentium® M 725 işlemci (1.6GHz/2MB) LCD Ekran : 15.4' WXGA (1280x800) Yonga Takımı : ATI RS2300MB+IXP150 Grafik Arabirimi : Tümleşik ATI Mobility 9100 (RS300MB) Grafik Bellek : 128MB a kadar paylaşımlı İşletim Sistemi : Windows® XP Home Türkçe Ağırlık : ~ 2.6kg Anabellek : 256MB DDR Sabit Disk : 40GB Optik Sürücü : DVD/CD-RW Combo Modem : 56K Ethernet : 10/100Mbps + 802.11g Wireless LAN IrDA : Var Pil Ömrü (Max) : ~ 4.5 saat (Li-Ion) Bellek Kapasitesi : 2GB (2x SODIMM) USB : 4x USB2.0 Firewire : 1 Seri /Paralel Port : - / Var PCMCIA : 1xTip I/II TV-Out : Var (S-Video) Ses : AC 97 Stereo Ölçüler : 354x273x22-34mm Diğer : Audio DJ, Power4Gear Teknolojisi : Dahili SD/MMC/MS Card Reader Hediyeler : Optik USB Mouse, Taşıma Çantası
bence bu çok iyi bu fiyata dah aiyisini kesinlikle alamazsın vede çok iyi gerçekten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme