499tl luxellden çıktık yola sonra bosch ordan profılo derken en son arçelıkte verdık mola arçelık 9450 h modelını 829tl artık ıyımı yaptık kotumu bılmıyorum :)
Keşke almadan evvel danışsaydınız, neyse hayırlı olmasını dilerim.
quote:
Orijinalden alıntı: cemblack
499tl luxellden çıktık yola sonra bosch ordan profılo derken en son arçelıkte verdık mola arçelık 9450 h modelını 829tl artık ıyımı yaptık kotumu bılmıyorum :)
arcelık ın beklerı cok kalıtelı degıl dıye duymustum,keske bosch grubu alsaydınız.neyse hayırlısı.
bende profilo 3010 gtl düşünüyorum..
ama profilo bayiine gittiğimizde bizi 4010 lu modellere yönlendirdiler..
bilginiz var mıdır acaba o konuda..
Bende Profile FRS 4011 WML düşünüyorum, elektronik dakika sayacı var diyo, dijital saatten ne kadar farklı bu bilgisi olan var mı ? Sadece geri sayım mı yapıyor acaba ?
4 gözü gazlı mı almalı yoksa 1 gözü elektrikli mi olması iyi sizce ?
Tüp ile kullanacaksanız 1 gözünün elektrikli olmasında fayda var. aniden tüp bitince yemek yarıda kalmıyor. Tüpçü gelene kadar iyi kötü elektrikli gözde devam ediyorsunuz.
HGV795220T bosch fırın tavsiye edebilir misiniz??
hgv 795220 t bosch fırını kullanan var mı?? memnun musunuz?? tavsiye eder misiniz??
quote:
Orijinalden alıntı: secretze
hgv 795220 t bosch fırını kullanan var mı?? memnun musunuz?? tavsiye eder misiniz??
Dostum bu fırını aldıysan tavsiye eder misin? Bende anneme almak üzereyim bu model üzerinde yoğunlaştım ama kullanıcı yorumu bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Keşke almadan evvel danışsaydınız, neyse hayırlı olmasını dilerim.