Merhaba arkadaşlar, forumda arama yaptım ama güncel bir yanıt bulamadım.
Çalışan bir fırınım olduğu ama yüksek sıcaklıklara çıkamadığı için ikinci bir fırın olarak davul fırın almak istiyorum.
Gördüğüm kadarıyla şu an Akel ve Şamdan markalarının davul fırınları var. Diğer markalardan ya tek tük var, ya da hiç yok artık sanırım.
İki markanın da yorumlarına, şikayetlerine baktım. Bazıları yemeklerin altını veya üstünü yakıp içini çiğ bıraktıklarından şikayetçi olmuş. bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan varsa hangi marka daha güvenilir ve sağlamdır?
Arkadaşım malumunuzdur piyasada yok,yok kişisel bir durum ve tercihle ilgili bir konu, ben size kullandığım fırın tavsiye ediyorum, yaygın olarak var hemen her yerde iki boy ben büyük boy olanını aldım tepsi hacim olayından dolayı kalınız sagğlıcakla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme