Şimdi Ara

Acil olarak Profesyonel web Sitesi Yaptıralacaktır..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlçe portalı olacak bir site istiyoruz..

Yanlız tam olarakta aradığımı hazır satılan sitelerde bulamadım. Kısaca içeriği;

- Web sitemizde haberler bölümü olucak.. Anadolu Ajans ile anlaşmamız var..
    - Detaylı Firma rehberi olacak.
    - Emlak ve Otomotiv bölümü yer alıcak..
    - Arkadaşlık bölümü olacak.. Sadece ilçeye ait

Tasarım göze modern ve hoş gözükecek.. Çoğu haber sitesi gibi olmayacak.. Yani baştan savma yada korsan script tarzı birşey olmayacak.. Lütfen isteklerimiz dışındaki veya eksik içerikli siteler için mesaj atmayın.. Bu 4 madde olmazsa olmazlardan.. Modern ve göze hoş, grafik açısından zengin bir site istiyoruz..

PM yada caglar@smb.com.tr adresine mail atabilirsiniz..

• Düşünceleriniz hoşuma gitti , şunu söylemek istiyorum eğer baştan savma ve sağdan soldan korsan script istemiyorsanız bütçenizi yüksek tutmanız gerekiyor.Tek kişinin sağlıklı şekilde yapabileceği bir iş değil bu , kadrosu geniş olan firmalarla çalışmanızı öneririm hem kalite hem zaman açısından avantajlı olursunuz fakat fiyat konusunda bütçeniz geniş değilse ordan burdan alınmış ve değiştirilmiş scriptlere boğulabilirsiniz istekleriniz tasarımdan ziyade programlama ile ilgili.Web programlama ile ilgili bölümlerede bu ilanı şu şekilde verirseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz çalıntı scriptler istemiyorsanız,

- Haberler bölümü,
    - Detaylı Firma rehberi,
    - Emlak ve Otomotiv bölümü,
    - Arkadaşlık bölümü,

Sadece ilgili ilçeye ait olacak şekilde ilçe portalı scripti yazdırılacak ve site tasarımı yaptırılacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopfnickerz

Düşünceleriniz hoşuma gitti , şunu söylemek istiyorum eğer baştan savma ve sağdan soldan korsan script istemiyorsanız bütçenizi yüksek tutmanız gerekiyor.Tek kişinin sağlıklı şekilde yapabileceği bir iş değil bu , kadrosu geniş olan firmalarla çalışmanızı öneririm hem kalite hem zaman açısından avantajlı olursunuz fakat fiyat konusunda bütçeniz geniş değilse ordan burdan alınmış ve değiştirilmiş scriptlere boğulabilirsiniz istekleriniz tasarımdan ziyade programlama ile ilgili.Web programlama ile ilgili bölümlerede bu ilanı şu şekilde verirseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz çalıntı scriptler istemiyorsanız,

- Haberler bölümü,
    - Detaylı Firma rehberi,
    - Emlak ve Otomotiv bölümü,
    - Arkadaşlık bölümü,

Sadece ilgili ilçeye ait olacak şekilde ilçe portalı scripti yazdırılacak ve site tasarımı yaptırılacaktır..

Katılıyorum Arkadaşa, bütçeyi yüksek tutmanız gerekmektedir. Unutmayın site size özel olacaktır. Arkadaşında dediği gibi bu daha çok programlama ile alakalıdır. Eğer bütçem yeterince uygun derseniz proje kapsamında ekip halinde sitenizi hazırlayabilirim.

• Arkadaşlar Site dışından anlaşma sağlanmıştır.. İlginiz için teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.