Şimdi Ara

Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tercümanlık sitesi yaptırmak istiyorum. Sitenin içeriği şu şekilde olacak; sitenin bir yerinde çeviri göndermek istiyorum gibi bir buton olacak. Bu buton vasıtası ile elindeki metni yükleyebileceği ve ek seçenekleri belirleyebileceği bir sayfaya yönlenecek. Bu sayfada elindeki metni direkt yazı olarak girebileceği veya doc, txt vs gibi uzantılarla yükleyebileceği bir kısım olacak. Metni yükledikten sonra site bu metinde bulunan karakter sayısına göre bir fiyat belirleyip gösterecek. Bunun yanı birkaç diğer seçenek olacak bu seçeneklerin değişmesi fiyatı etkileyecek. Müşteri elindeki metni gönderdiğinde metin yönetim panelinde olacak. Örnek site gösterebilirim. İlgilenen arkadaşlar örnek sitenin adresini almak için lütfen özel mesaj göndersin.

Bu şekilde bir yazılım, sade ve profesyonel bir tasarımla bir web sitesini, web sitesi yapan arkadaşlar ne kadara yapabilirler?

• Günceldir.
  • Merhaba ,
    Fiyatlandırma hakkında bilgi özel mesaj ile gönderildi.

Mantığınızı anladım.

Yapılabilir bir sistem. Programlama kısmı önem taşıyor.

Ben olsam bu projeye ek olarak kredi kartıyla ödeme alma imkanı da ekledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lynx23

Merhaba ,
    Fiyatlandırma hakkında bilgi özel mesaj ile gönderildi.

Mantığınızı anladım.

Yapılabilir bir sistem. Programlama kısmı önem taşıyor.

Ben olsam bu projeye ek olarak kredi kartıyla ödeme alma imkanı da ekledim.

Merhaba,
    Kredi kartıyla ödeme alma yöntemi eklemek isterim fakat onun için şirket olmak gerekiyor. O şuan için mümkün olmayan bir durum olduğundan bir süre havale, EFT yöntemleri ile ödeme alacağım.
  • Konu günceldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.