Şimdi Ara

Web sitesi yaptırmak isteyen insanları nereden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir üniversitede üçüncü sınıf bilgiyar mühendisligi öğrencisiyim. Html css ve bootstrapta oldukça bilgiliyim. Javascript de yetecek kadar diyelim.
    Öğrenci olarak çalışıp harçlık çıkarmak istiyorum fakat iş yapabileceğim bir insana ulaşamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?

Ek olarak Java c ve birazcık da python biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milkomeda -- 8 Ağustos 2019; 19:14:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Portfolyonu ve şimdiye kadar geliştirdiğin projeleri paylaşır mısın? Bunun dışında bu saydıkların yeterli değil, css mimarilerini, javascript tarafında vue veya angular, server side programlama, API nedir ve nasıl çalışır bunlara hakim misin?
    Backend tarafında hangi teknolojileri kullanıyorsun? .NET revaça mesela. Hangi databaseler hakkında bilgilisin? Network ve HTTP protokollerinin nasıl çalıştığı hakkında bilgili misin vs. diye uzar gider bu sorular.
    Hakim misin den kastım geliştirdiğin projeler var mı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatessiz patso

Portfolyonu ve şimdiye kadar geliştirdiğin projeleri paylaşır mısın? Bunun dışında bu saydıkların yeterli değil, css mimarilerini, javascript tarafında vue veya angular, server side programlama, API nedir ve nasıl çalışır bunlara hakim misin?
    Backend tarafında hangi teknolojileri kullanıyorsun? .NET revaça mesela. Hangi databaseler hakkında bilgilisin? Network ve HTTP protokollerinin nasıl çalıştığı hakkında bilgili misin vs. diye uzar gider bu sorular.
    Hakim misin den kastım geliştirdiğin projeler var mı yani.
    Hocam henüz öğrenciyim. O kadar geniş bir bilgi birikimim yok. Back-end tarafında hiç bilgim yok.Staj yaptığım şirket bir proje yaptırdı evet fakat sadece web sitesini tasarladım ve css html bootstrap ve javascript kullandım. Projeyi paylaşabilirim hala istiyorsanız.

Ekleme: Yani şöyle ki bir web sitesini ileri derecede javascript gerektirmediği sürece tamamen kopyalayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milkomeda -- 8 Ağustos 2019; 20:40:36 >

• milkomeda kullanıcısına yanıt
    Haddim değil ama şunu paylaşmak istiyorum: Ben bilgisayar programcılığı öğrencisiyim. Okul ne yazık ki hiçbir şey öğretemiyor. Sadece gerekli yaklaşımların isimlerini veriyor bize. Geri kalanı öğrenmek bize kalıyor. Ben de ROI açısından web geliştirmenin en verimli olduğuna karar verdim ve bu konuda uzman olmaya karar verdim. Şu an öğrendiğim şeyler HTML5, CSS, Bootstrap, Boilerplate, Javascript, Jquery, TypeScript, React, NodeJS, Express, MongoDB, MySQL. Bunların eğitimi YouTube ve Udemy'den alıyorum. Bu saydıkların ortalama şirketlerde bile senden beklenen standart teknolojiler. Benim seviyem daha giriş. Çok basit web app uygulamaları yapabiliyorum. Bunları hava atmak için söylemedim lütfen yanlış anlama. Sen benden bilgi birikimi olarak üstünsün. Çok daha zor dersleri verdin. Çok daha zor kavramları ve yaklaşımları biliyorsun. Bunları öğrenmen çok daha kolay olacaktır. Kısacası bu konuda biraz kendine yatırım yapman gerekiyor. Senin seviyende birisi için çok zorlayıcı olmayacaktır.

Başarılar.

P.S Devamdaki Facebook grubuna üye olabilirsin. Çok ciddi startupların patronları ve çalışanları takılıyor. Birkaç posttan zaten piyasanın ne istediğini anlayabilirsin:https://www.facebook.com/groups/fedturkey/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daten -- 8 Ağustos 2019; 20:27:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daten

Haddim değil ama şunu paylaşmak istiyorum: Ben bilgisayar programcılığı öğrencisiyim. Okul ne yazık ki hiçbir şey öğretemiyor. Sadece gerekli yaklaşımların isimlerini veriyor bize. Geri kalanı öğrenmek bize kalıyor. Ben de ROI açısından web geliştirmenin en verimli olduğuna karar verdim ve bu konuda uzman olmaya karar verdim. Şu an öğrendiğim şeyler HTML5, CSS, Bootstrap, Boilerplate, Javascript, Jquery, TypeScript, React, NodeJS, Express, MongoDB, MySQL. Bunların eğitimi YouTube ve Udemy'den alıyorum. Bu saydıkların ortalama şirketlerde bile senden beklenen standart teknolojiler. Benim seviyem daha giriş. Çok basit web app uygulamaları yapabiliyorum. Bunları hava atmak için söylemedim lütfen yanlış anlama. Sen benden bilgi birikimi olarak üstünsün. Çok daha zor dersleri verdin. Çok daha zor kavramları ve yaklaşımları biliyorsun. Bunları öğrenmen çok daha kolay olacaktır. Kısacası bu konuda biraz kendine yatırım yapman gerekiyor. Senin seviyende birisi için çok zorlayıcı olmayacaktır.

Başarılar.

P.S Devamdaki Facebook grubuna üye olabilirsin. Çok ciddi startupların patronları ve çalışanları takılıyor. Birkaç posttan zaten piyasanın ne istediğini anlayabilirsin:https://www.facebook.com/groups/fedturkey/
    Kendimi geliştirmek ikinci sınıfın sonunda staj sonrası aklıma geldi.Yani bu yaz. Ve şöyle bir şey var ki dersler devam ederken kendimi geliştirmem çok zor.Dersler çok zorluyor çünkü başka bir dile zaman ayıramıyorum.Yaz tatilinin bitmesine 1 ay kaldı.Bu bir ayda javascript ancak biter.Senin zaman ayırıp bu bu kadar şey öğrenmen büyük başarı.
    Ayrıca ikimizin arasında bir fark oldugunu sanmıyorum kendine benden cok yatırım yaptığın için sen daha iyi sayılırsın.

Gruba da katıldım teşekkürler paylaştığın için

• Parayla zor gençler, r10 da şurada burada düzeni dükkanı kurmuş adamlar cekirdek çitler gibi 100 tl ye 200 tl ye script teslim ediyor.

Linkend in e girin, bulabildiğiniz sosyal fayda sağlayan kurumlara BEDAVA ya iş yapın biraz portfolyonuz tecrübeniz artsın.
  • Discord sunucumuzun ve web sitemizin bu konuda fayda sağlayacağına inanıyorum;
    Discord
    Join the Software Developers TR Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/GBfxeFn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.