Şimdi Ara

Acil Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kız arkadaşım pembe psp alacak ama hangi versiyon almalı? Kopya oyun hangi versiyon ile oynayabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 5.03 ü geçmesin yeter ( eğer 3000 serisi alacaksa ).
  • psp 2004 al her şekil oynarsın
  • istanbulda bir yerdeysiniz khalkedon a gidin bakırköyde ama kırılabilen psp az olduğu için fiyatlar 400-500 e çıkmış öyle duydum siz gidin bir bakın isterseniz ama pembe psp bulabileceğinizi sanmıyorum orda
  • PSP 3000 serisinin kadıköyde kırılabilen modellerinde her renk var. Orası bence işinizi görür.
  • Şimdi ben ankaradayım kendisi istanbulda gidip bir sony shopa alır gibime geliyor ne dersem deyim. Alırsan versiyonuna mı dikkat etsin? Kırma işlemini daha sonra hallederiz burada. Veya hiç kopya olayına girmeyeceğiz shoptodan alacağım birkaç oyun zaten çok yüksek değil fiyatlarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Şimdi ben ankaradayım kendisi istanbulda gidip bir sony shopa alır gibime geliyor ne dersem deyim. Alırsan versiyonuna mı dikkat etsin? Kırma işlemini daha sonra hallederiz burada. Veya hiç kopya olayına girmeyeceğiz shoptodan alacağım birkaç oyun zaten çok yüksek değil fiyatlarıda.

sony shop tan almasın yoksa kopya oyun oynayamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Acil PSU Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Şimdi ben ankaradayım kendisi istanbulda gidip bir sony shopa alır gibime geliyor ne dersem deyim. Alırsan versiyonuna mı dikkat etsin? Kırma işlemini daha sonra hallederiz burada. Veya hiç kopya olayına girmeyeceğiz shoptodan alacağım birkaç oyun zaten çok yüksek değil fiyatlarıda.

Nerden alsın peki hocam Bizim kız bilmez çünkü çok öle gezip dolaşmayı ne nerdeyse gidip alır veya aldırır birisine Araştıralım dedim ne araştırıcam gidip sonyden alırım işte dedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Nerden alsın peki hocam Bizim kız bilmez çünkü çok öle gezip dolaşmayı ne nerdeyse gidip alır veya aldırır birisine Araştıralım dedim ne araştırıcam gidip sonyden alırım işte dedi

Acil Öneri

Ulaşım Bilgileri:

Cevizlik Mah. İskele Cad. Beyaz Güvercin Sok. No: 1/D Bakırköy-İSTANBUL

Tel: (0212) 571 30 71

GSM: 0536 480 55 03

Bakırköy\Khalkedon adresi ve krokisi buradan alsın satıcı size yardım edecektir her konuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.