Arkadaşlar kız arkadaşım pembe psp alacak ama hangi versiyon almalı? Kopya oyun hangi versiyon ile oynayabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
5.03 ü geçmesin yeter ( eğer 3000 serisi alacaksa ).
psp 2004 al her şekil oynarsın
istanbulda bir yerdeysiniz khalkedon a gidin bakırköyde ama kırılabilen psp az olduğu için fiyatlar 400-500 e çıkmış öyle duydum siz gidin bir bakın isterseniz ama pembe psp bulabileceğinizi sanmıyorum orda
PSP 3000 serisinin kadıköyde kırılabilen modellerinde her renk var. Orası bence işinizi görür.
Şimdi ben ankaradayım kendisi istanbulda gidip bir sony shopa alır gibime geliyor ne dersem deyim. Alırsan versiyonuna mı dikkat etsin? Kırma işlemini daha sonra hallederiz burada. Veya hiç kopya olayına girmeyeceğiz shoptodan alacağım birkaç oyun zaten çok yüksek değil fiyatlarıda.
quote:
Orijinalden alıntı: emryrgc
Şimdi ben ankaradayım kendisi istanbulda gidip bir sony shopa alır gibime geliyor ne dersem deyim. Alırsan versiyonuna mı dikkat etsin? Kırma işlemini daha sonra hallederiz burada. Veya hiç kopya olayına girmeyeceğiz shoptodan alacağım birkaç oyun zaten çok yüksek değil fiyatlarıda.
sony shop tan almasın yoksa kopya oyun oynayamazsın
Nerden alsın peki hocam Bizim kız bilmez çünkü çok öle gezip dolaşmayı ne nerdeyse gidip alır veya aldırır birisine Araştıralım dedim ne araştırıcam gidip sonyden alırım işte dedi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: modrizzt
quote:
Nerden alsın peki hocam Bizim kız bilmez çünkü çok öle gezip dolaşmayı ne nerdeyse gidip alır veya aldırır birisine Araştıralım dedim ne araştırıcam gidip sonyden alırım işte dedi
Ulaşım Bilgileri:
Cevizlik Mah. İskele Cad. Beyaz Güvercin Sok. No: 1/D Bakırköy-İSTANBUL
Tel: (0212) 571 30 71
GSM: 0536 480 55 03
Bakırköy\Khalkedon adresi ve krokisi buradan alsın satıcı size yardım edecektir her konuda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme