Şimdi Ara

ACİL ÖNERİ / Aradığım oyunu bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç haftadır yazı güzel geçirmek hatta belki sonraki dönemlerde de devam etmek üzere oynayacağım bir MMORPG veya MMOFPS arıyorum. Daha önce birçok farklı online oyunu oynamışlığım var fakat yıllarımı verdiğim Rappelz'den sonra hiçbri oyuna tam manasıyla tutunamadım ve hemen hepsinde 30-40 lvle geldikten sonra görev yapmaktan sıkıldım vs. bıraktım. Maymun iştahlı olduğumu söyleyebilirler ama tam manasıyla aradığım kriterlerdeki oyunu bir türlü bulamadım.

Zevk almak için son seviyeye gelmeyi beklemediğimiz ve dahası sürekli takip etmek zorunda olduğumuz scenario görevler zincirinden ziyade dungeon mantığının güzel işlendiği ve ağır bastığı bir oyun arıyorum sanırım. Grafik pek mühim değil, yani eğlenceli olduktan sonra grafikleri iyi olmasa da sorun değil.

Lütfen iyi niyetli ve mümkünse gerekçesiyle beraber oyun tavsiyesinde bulunur musunuz? Ayrıca aşağıda yer alan oyunların haricinde tavsiyeler verirseniz sevinirim. (Sırf yazmış olmak için yazan ve insanları gereksiz yere eleştiren arkadaşların uzak durması ümidiyle)

ha bu arada illa ki mmorpg olacak diye bir şey yok. eğlenceli strateji veya sandbox mmorpgs denilen tarzda da olabilir.

-------------------------------------
    World Of Warcraft (moltenwow pvp server)(başka server tavsiyesi varsa alabilirim)
    Silkroad Online
    Aion Online
    Rappelz(aynı şekilde türkçe pvp server mevcutsa tavsiyenizi alabilirim)
    Cabal 2
    League Of Legends
    Neverwinter
    Rift
    Knight Online
    Allods Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykamilak -- 7 Temmuz 2015; 19:13:33 >

• En baba oyunları oynamışsın zaten.Wow'da dungeon mantığı yok mu onu oynasana.Benim tavsiyem Tera.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.