Şimdi Ara

ACİL ÖNERİ!!! w8 + 3g + 10.1' ekran + klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saydığım özelliklerin hepsi bana lazım bu özelliklerde önerebileceğiniz bir tablet mevcut mudur?

Fiyat aralığım 1200 1300 civarı, en uygun nereden bulunabilir?

(klavyenin dock olması şart değil piyasada bulunabilecek bir klavyesi olması yeterli)

Acil önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

• surface rt (touch cover)
    istanbul bilişim
    1000 lira

acer w510 (bataryalı klavye docku)
    heryerde
    1300 lira civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

surface rt (touch cover)
    istanbul bilişim
    1000 lira

heryerde
    1300 lira civarı

w510 da 3g var mı ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan...

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

surface rt (touch cover)
    istanbul bilişim
    1000 lira

heryerde
    1300 lira civarı

w510 da 3g var mı ki

yok. 3g istememiş bende 3gli önermedim dolayısı ile.
  • Başlıkta yazdığım gibi 3g istiyodum fakat olayı vodem ile çözmeye karar verdim. O yüzden şimdi vazgeçtim 3gden, teknosada dün asus me400c'yi 770 liraya aldım sağlam kampanya vardı, bugün de ürün 700'e inmiş, gerçekten sağlam bir indirim. Fakat şarjdan sonra tableti açtığımda tabletin sıfır olmadığını farkettim. Kurulumu yapılmış kullanıcı tanımlanmış. Değişim yapmak istedim fakat şu anda istanbul içindeki tüm teknosalarda bu ürünün sıfırı yok ve bir çoğu da ayıplı mal. O yüzden ben de iade ettim şu anda tekrar arayış içerisindeyim. Bilginize..

Ayrıca surface rt demişsiniz ama rt asla düşünmüyorum. Mobil uygulamalara bağlı kalmak istemiyorum. Windowsun marketi oldukça kıt.
    acerin ürünü de listemde şu anda bir kaç ürünle beraber onun da en uygun fiyatını araştırıyorum. Ayrıca samsung ativ diye bir ürün var, yine w8'li. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: emhead

Başlıkta yazdığım gibi 3g istiyodum fakat olayı vodem ile çözmeye karar verdim. O yüzden şimdi vazgeçtim 3gden, teknosada dün asus me400c'yi 770 liraya aldım sağlam kampanya vardı, bugün de ürün 700'e inmiş, gerçekten sağlam bir indirim. Fakat şarjdan sonra tableti açtığımda tabletin sıfır olmadığını farkettim. Kurulumu yapılmış kullanıcı tanımlanmış. Değişim yapmak istedim fakat şu anda istanbul içindeki tüm teknosalarda bu ürünün sıfırı yok ve bir çoğu da ayıplı mal. O yüzden ben de iade ettim şu anda tekrar arayış içerisindeyim. Bilginize..

Ayrıca surface rt demişsiniz ama rt asla düşünmüyorum. Mobil uygulamalara bağlı kalmak istemiyorum. Windowsun marketi oldukça kıt.
    acerin ürünü de listemde şu anda bir kaç ürünle beraber onun da en uygun fiyatını araştırıyorum. Ayrıca samsung ativ diye bir ürün var, yine w8'li. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı acaba?

10,1 inçlik tablet alıp 11,6 inçlik kılıfa koyarsınız kılıftaki boşluğada modem koyarsınız benim aklımda böyle bişey var ama yeni nesil atom işlemcili olanları bekleyin diyor herkes onların maliyeti daha ucuz olduğu için şimdikilerden daha ucuz daha performanslı olacaklarmıs o yüzden bekliyorum ne zaman geelceğini bilmeden :D

• quote:

quote:

Başlıkta yazdığım gibi 3g istiyodum fakat olayı vodem ile çözmeye karar verdim. O yüzden şimdi vazgeçtim 3gden, teknosada dün asus me400c'yi 770 liraya aldım sağlam kampanya vardı, bugün de ürün 700'e inmiş, gerçekten sağlam bir indirim. Fakat şarjdan sonra tableti açtığımda tabletin sıfır olmadığını farkettim. Kurulumu yapılmış kullanıcı tanımlanmış. Değişim yapmak istedim fakat şu anda istanbul içindeki tüm teknosalarda bu ürünün sıfırı yok ve bir çoğu da ayıplı mal. O yüzden ben de iade ettim şu anda tekrar arayış içerisindeyim. Bilginize..

10,1 inçlik tablet alıp 11,6 inçlik kılıfa koyarsınız kılıftaki boşluğada modem koyarsınız benim aklımda böyle bişey var ama yeni nesil atom işlemcili olanları bekleyin diyor herkes onların maliyeti daha ucuz olduğu için şimdikilerden daha ucuz daha performanslı olacaklarmıs o yüzden bekliyorum ne zaman geelceğini bilmeden :D

atom z2760 zaten yeni nesil değil mi?

• quote:

quote:

quote:

bundan sonra gelecek bay trail diye geçiyor

http://intel.doganburda.com/guncel/item/403-intel-tabletleri-ucurdu

test sonuçları 2445 e 16079 yeni nesil gümbür gümbür ama ne zman gelir bilmiyorum haberin olursa alıntılarsan mesajı sevinirim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bundan sonra gelecek bay trail diye geçiyor

http://intel.doganburda.com/guncel/item/403-intel-tabletleri-ucurdu

test sonuçları 2445 e 16079 yeni nesil gümbür gümbür ama ne zman gelir bilmiyorum haberin olursa alıntılarsan mesajı sevinirim :)

32 bit W8'li Bay Trail işlemcili tabletler gelecek ay, 64 bit olanlar ise önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde piyasaya çıkacakmış

http://www.pcworld.com/article/2054980/intels-bay-trail-chips-to-hit-10-tablets-hybrids-next-month.html

Malesef 1 hafta bile bekleyecek vaktim yok, o yüzden bir an önce uygun fiyatta w8'li 10.1" tablet önerilerini bekliyorum

• teşekkürler tarihler yurt dışı için heralde neyse ben olsam ekran büyük olsun istiyorsam asusun me400c modelini daha taşınabilir olsun diyorsanız w510 nispeten daha kibar duruyor me400c nin incelemesi forumdan bir arkadaş yapmıştı

@emhead
  • Asus me 400c benim için ilk sıradaydı fakat diğerlerine göre biraz daha önce çıkmış bir ürün ve de golddaki çalışan arkadaşın da söylediği üzere asusun satış politikası sebebiye bu ürün yavaş yavaş raflardan kalkıyor. Nitekim İstanbul'da bir çok firmanın mağazalarında bu ürünün kutusu açılmamış sıfırını bumak imkansız halde. Hep teşhir veya bir şekilde kutusu açılmış kullanıcı girilmiş ürünleri mevcut. Daha da kötüsü bunları sıfır diye yutturmaya çalışmaları. O yüzden bu ürün için internetten de alışveriş yapmak istemiyorum, bu ara asus me 400c'yi kimse eline alıp incelemeden satın almasın. Boşuna iadeyle uğraşırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emhead -- 29 Ekim 2013; 1:19:57 >
  • Konuyu canlandıralım arkadaşlar. Ben de aynı özellikler ve aynı fiyat aralığında bir tablet düşünüyorum. Şu anda piyasada bulunan hangi modeli önerirsiniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trigresive

Konuyu canlandıralım arkadaşlar. Ben de aynı özellikler ve aynı fiyat aralığında bir tablet düşünüyorum. Şu anda piyasada bulunan hangi modeli önerirsiniz? Teşekkürler.

Asus Transformer Book T100

http://forum.donanimhaber.com/m_82881327/tm.htm
  • Bende şu sıralar çılgın gibi araştırma içerisindeyim Microsoft Office kullanımı için lazım windows 8 rt sürümünde office nasıl tecrübe eden var mı ? word excell powerpoint konusunda. bir sıkıntı çıkarmadan worde tam olarak hakim olarak yazı yazıp bu dosyayı flash diskten başka bilgisayara ya da yazcıya yollasam yeter iş için yani şu an ben samsung xe500t 64 gb olan modele gitti aklım Bir de Acer w510 modeli hangisi bu işi için olur. İkisi de aynı işi yapar diyorsanız ben servis desteği iyi olduğu için samsungu tercih edicem. Lumia 925 kullanıyorum hem uyumlu olurlar diye düşündüm. Office den kastım office 365 falan değil office 2010 2013 gibi ciddi bir sürümü çalıştırmalı. fiyat olarak 1500 tl civarı bütçem. Bu arada rt sürümünü neden kimse beğenmiyor pro sürüm olunca avantajı nedir bununla ilgili bir bilgiye ulaşamadım tam olarak yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

• Reeder' ın w100i modelini tavsiye ederim. Dört çekirdekli 1.8 intel atom işlemcisi sayesinden bir çok işlemci takılmadan rahatça yapabilirsin. İntel işlemcili tabletlerin performansı ve şarj süresi diğer tabletlere göre daha üst seviyede. Bu fiyata alabileceğin en iyi tabletlerden biri. ayrıca klavyesi sayesinde netbook olarakta kullanabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.