Merhaba Arkadaşlar Önlisans Kayıtı yapıyorum konu yerim farklı ama sorum şunlar. 1 MATEMATİK 4 7 2 PROGRAMLAMA TEMELLERİ 4 6 3 WEB TASARIMININ TEMELLERİ 3 3 4 AĞ TEMELLERİ 2 2 5 Kültür 6 Kültür
Bunlar haricinde bana 2 seçmeli ders veriyor OFİS YAZILIMLARI İŞ GÜVENLİĞİ hangisini seçmeleyim ya da 2 sinimi genel olarak bilgi verirmisiniz. alanımda iyi olduğum prog. Temelleri web yazılım ve Ofis yazılımları hepsini seçsem ağır gelir mi liseden ne kadar zor seviyesi nasıl ya da nasıl bir öneriniz var Bu ara da okul Samsun OMÜ
what are you doing ?Burası teknik yardım konu dışına git sen
Biliyorum dostum konuyu nereye açacağımı bilmediğim için açtım konu içinde de belirtim zaten bunu demene gerek yok yani
adam acil demiş bilgisi olan varsa paylaşsın konu daha sonra tasınır veya silinir :)
benim okuduğum program ve üni farklı ama sana yardımcı olmaya calısayım kardeşim şimdi öncelikle secmeli derslerin hepsini secemezsin cünkü secmeli dersler 2 serli grupta veriliyor mesela x secmeli dersi y secmeli dersi bu gruptan birini secebilirsin aksi taktirde ikisinide secersen derslerin onaylanmaz çünkü x ve y dersi aynı gruptaysa aynı gun aynı saate veriliyordur dersi mesela 1 de veriliyor iki derste aynı saate nasıl bulunacaksın olmaz yani öle umrarım yardımcı olabilmişimdir
quote:
Orijinalden alıntı: lasker-i
adam acil demiş bilgisi olan varsa paylaşsın konu daha sonra tasınır veya silinir :)
Teşekkür Ederim Lasker-i (:, Yarın okula götürmem gerek çıktıyı ve ne yapacağım bilmiyorum
dostum şimdi sakin ol sen derslerinide secme hiç acele etme yarın okula git okulda secmeli dersler liste seklinde veriliyor 2 serli grup olarak onlara iyice bi bak her gruptan bir tanesini sec zorunluları zaten mecbur alıcaksn daha sonra yakınlarda bi cafede cıktısını al ilgili kişiye götür
benim okuduğum program ve üni farklı ama sana yardımcı olmaya calısayım kardeşim şimdi öncelikle secmeli derslerin hepsini secemezsin cünkü secmeli dersler 2 serli grupta veriliyor mesela x secmeli dersi y secmeli dersi bu gruptan birini secebilirsin aksi taktirde ikisinide secersen derslerin onaylanmaz çünkü x ve y dersi aynı gruptaysa aynı gun aynı saate veriliyordur dersi mesela 1 de veriliyor iki derste aynı saate nasıl bulunacaksın olmaz yani öle umrarım yardımcı olabilmişimdir
Peki hangi Sçemeli dersi seçmeliyim ne gibi faydası olur kaldırabilirmiyim o derslerle hem çalışıyorumda az kendime geldim cevaplarınla dostum ya
şimdi senin bölümün farklı sana o konuda yardımcı olamam ama sunu söyleye bilirim secmelilerin alayı kolay oluyo yani secmelilerde hocalar geciriyor ana dersler gibi fazla kasmıolar hiç calısmayan bile cc cd alıp bi sekilde geciyor secmeli dersi
quote:
dostum şimdi sakin ol sen derslerinide secme hiç acele etme yarın okula git okulda secmeli dersler liste seklinde veriliyor 2 serli grup olarak onlara iyice bi bak her gruptan bir tanesini sec zorunluları zaten mecbur alıcaksn daha sonra yakınlarda bi cafede cıktısını al ilgili kişiye götür
Kardeşim şuanda okulun sitesindeyim bilgileri sundum okula gitmeden önce ani karar vermek istemiyorum :/ grup olayını pek anlamadım ama bilgi verir misin acaba ?
quote:
şimdi senin bölümün farklı sana o konuda yardımcı olamam ama sunu söyleye bilirim secmelilerin alayı kolay oluyo yani secmelilerde hocalar geciriyor ana dersler gibi fazla kasmıolar hiç calısmayan bile cc cd alıp bi sekilde geciyor secmeli dersi
Çok teşekkür Ederim Kardeşim keşke alanda aynı olsaydı da ders konusunda da bulunsaydın ama bu bilgi bile ben bir nemze de olsa hoşnuk etti ya Allah Razı Olsun
secmeli dersler için bir liste olusturulur örnek göstereyim
x ve y dersi aynı grupta
z ve c dersi aynı grupta
a ve b '' '' ''
bunun gibi dersler olur bu 6 dersten 3 nü secersin ama her gruptan 1 tane olarak gidipte x ve y dersini irlkte alamazsın cünkü x dersi örnek ptesi saat 3 te ise y derside öledir ikisine aynı anda giremezsin bu liste program baskanlığının kapısına veya panosuna asılır
quote:
Orijinalden alıntı: forumdays
quote:
Çok teşekkür Ederim Kardeşim keşke alanda aynı olsaydı da ders konusunda da bulunsaydın ama bu bilgi bile ben bir nemze de olsa hoşnuk etti ya Allah Razı Olsun
ne demek kardeşim lafı olmaz derslerin zorluğunda fazla yorma kafanı secmeliler kolay olur hangisini öğrenmek istiyorsan onu sec :)
quote:
secmeli dersler için bir liste olusturulur örnek göstereyim
x ve y dersi aynı grupta
z ve c dersi aynı grupta
a ve b '' '' ''
bunun gibi dersler olur bu 6 dersten 3 nü secersin ama her gruptan 1 tane olarak gidipte x ve y dersini irlkte alamazsın cünkü x dersi örnek ptesi saat 3 te ise y derside öledir ikisine aynı anda giremezsin bu liste program baskanlığının kapısına veya panosuna asılır
Anladım Heralde 3 gruptan birer tane seçmeliyim ama 1 grubun hepsini seçemem Son olarakta sormak istediğim " alınabilecek Azami ECTS Kredisi: 30,00 " Bu nedir pekhala seni de tutuyorum ama ? :/
Bana kalsa ofis biliyorum ama iş güvenliği bilmiyorum ama sistem ya da yazılım gibi güvenlik kont. bahsediliyor herhal Olmaz mı be kendime geldim :)
yani sizin işte camdan assağı sarkma catıya cıkma gibi işler yok iş güvenliğinizde yazılım hakkında felan olur akts öğrenci iş yükü demek sen dediğim gibi secersen azami ders saatini felan zaten gecmemiş oluyosun onlaın hepsi daha önceden hesaplanan seyler
quote:
yani sizin işte camdan assağı sarkma catıya cıkma gibi işler yok iş güvenliğinizde yazılım hakkında felan olur akts öğrenci iş yükü demek sen dediğim gibi secersen azami ders saatini felan zaten gecmemiş oluyosun onlaın hepsi daha önceden hesaplanan seyler
Allah Razı olsun kardeşim Üni. bir şeyler kazandırmış heralde size inşallah darısı bize olur
eyw kardeşim allah hepimizden razı olsun bu tarz bilgileri ister istemez ediniyoruz her dönem 6 ayda bir stresini yasadığımız seyler alıştık biz sende alısırsın :)
quote:
eyw kardeşim allah hepimizden razı olsun bu tarz bilgileri ister istemez ediniyoruz her dönem 6 ayda bir stresini yasadığımız seyler alıştık biz sende alısırsın :)
Okul stresi iş sitresi ev sitresi ister istemez tırsıyor insan lise olsa ağırza oldumu ilk ne güzel hoca bizi yollardı sınıfta hem hocayla ark. konuşur muhabbet ede ede işimizi yapardık üni nasıl olacak bilmiyorum ama aşırı sitres var :)
quote:
Orijinalden alıntı: forumdays
quote:
Okul stresi iş sitresi ev sitresi ister istemez tırsıyor insan lise olsa ağırza oldumu ilk ne güzel hoca bizi yollardı sınıfta hem hocayla ark. konuşur muhabbet ede ede işimizi yapardık üni nasıl olacak bilmiyorum ama aşırı sitres var :)
ünidede aynı olcak hocayla makara kukara tabi hocasına göre bazıları disiplinli oluyo onlarında huyuna gidersen zamanında biter okul :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme