Şimdi Ara

Acil önerileriniz!!! Cla - a3 sedan - a4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drsahinturk

S60 bagajı aşırı küçük, yoksa mantıklı bir tercih

Hocam küçük derken baktığınız araçlardan a3 425lt bagaj sunuyor,s60ta ise 380lt bagaj var.
    Bence arada pek bir fark yok,en azından alt segmente ve dsg ye düşülecek kadar fark yok diyelim.
    Unutmadan yeni kasa geldiğinde 1.6d otm ile gelmeyecek,ve bu araç zaten değerini kaybetmiş olarak alınacak,yani zarar ziyan diğer seçeneklerde cepten fazla para çıkacağından daha büyük olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 29 Ekim 2016; 13:13:8 >
  • Ben , kendi gelir seviyeme ve yıllık kilometreme göre A3 alırdım .

Ama yakıt için ayda 100-200 fark , bu bütçelerle sahip birini bozmaz sanırım . Direkt ,A4 derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a3 sedan beyaz her türlü gideri var
  • A3 sedan tercih ederdim hocam

• Dizeller arasından seçim yapılacak olursa CLA , iç hacim önemli ise a4
  • A4 veya A3. Cla'yı düşünmeyin bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Cla ve A serisi mercedese yakışmayan araçlar.
    a3 sedana istenen para çok fazla
    a4 hem çok tipsiz,hem baz modeli bomboş.
    Ben şöyle bir şey bakardım,faiz de ödemezdim.25 bin tl paramı da cebime koyardım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2015-s-60-1.6-d-fullhatasiz-boyasi-z-34000-km-349413885/detay

Motor çok ağır kalıyor o kasaya.

• s60 10.9sn
    cla 11.9 sn
    a3 tdi 10.7 sn
    Ağır kalmak derken arabanın alman olmasının daha hızlı hissettirdiği sonucunu mu çıkardınız?
  • quote:

s60 10.9sn
    cla 11.9 sn
    a3 tdi 10.7 sn
    Ağır kalmak derken arabanın alman olmasının daha hızlı hissettirdiği sonucunu mu çıkardınız?

Hiç değişmemişsin. Binmediğin araçlarla ilgili hep kağıt üzerinden yorumlarla maçı idare ediyorsun.

• a3 sedanı kafadan elerdim gerçekten inanılmaz küçük bir iç mekan.. A4 ve CLA o kadar farklı araçlar ki aile kullanımına uygun geniş bi araç olsun dersen A4 yok kardeşim ben genç adamım görüntü önemli dersen CLA.. İkinici elini düşünüyorsan CLA biraz daha hızlı satılıyor ama A4 ünde ciddi bir alıcı kesimi var bu seçenekler içerisinde bir tek A3 sedanda satışta zorlanırsın

• May 06, 2012
    verdiğin araç önceki kasa,yeni kasaya da bir göz atmanı öneririm,ki ben önceki kasayı da 10.9 olarak buldum birçok sitede,onu geçtim aracı test sürüşünde kullandım ankara arkasta,öyle hantallığı mantallığı yok 1.6 dizel araçlarla kıyaslandığında.
    Kaldı ki aracın 0/100ü bahsettiğin gibi olsa bile cla ve a3 sedanın durumu ortada.
    Ha mimlenmiş bir alman fanboyundan şu beklenir bak,volvo 9 saniye olsun,a3 12 saniye,alman olduğu için alt segment arabayı önerirsin
  • Bu fiyatlara temiz az kilometre sportline 320i bulabilirsiniz a3 ve cla çok dar küçük araçlar a4 malum ledlerin şeklini değiştirip yeni araba diye piyasaya çıkıyor sürekli ayrıca bmw daha güçlü ve premium hissettiriyor
    Ayrıca c serisi de performans beklentiniz yoksa çok iyi bir seçenek konforlu kaliteli bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkboyy -- 29 Ekim 2016; 14:53:41 >
  • quote:

May 06, 2012
    verdiğin araç önceki kasa,yeni kasaya da bir göz atmanı öneririm,ki ben önceki kasayı da 10.9 olarak buldum birçok sitede,onu geçtim aracı test sürüşünde kullandım ankara arkasta,öyle hantallığı mantallığı yok 1.6 dizel araçlarla kıyaslandığında.
    Kaldı ki aracın 0/100ü bahsettiğin gibi olsa bile cla ve a3 sedanın durumu ortada.
    Ha mimlenmiş bir alman fanboyundan şu beklenir bak,volvo 9 saniye olsun,a3 12 saniye,alman olduğu için alt segment arabayı önerirsin

Boşuna bana hakaret edip durma.Amacın bilgi vermekse şu bel altına vurma huyundan vazgeç artık.
    Bilmeyenler için yazayım yine de benim şu anda iki aracım var, birisi 2012 model Avensis, öteki 2015 model passat, daha önce de mazda RX8 sahibiydim, sevdiğim, istediğim, paramın yettiği, aklımın yattığı aracı aldım bindim şimdiye kadar. .
    Geçen hafta en samimi arkadaşıma volvo v40 1.6d aldırdım, aracın malzeme kalitesi çok iyi ama bu aracın hantal olduğu gerçeğini değiştirmez, muadiline göre hantal araç. Ayrıca geçen yaz Amerika'da 10000kmden çok s60 t5 kullandım, aracı hemen her yönüyle biliyorum.
    Bu arada yanıldığın bir konu daha var. Bu konudaki üç araçtan herhangi birini seç manasında bir cümlem olmadı, çünkü diğer iki aracı da kullanmadım. Aşağıda bir link daha var teknik verilerle ilgili. burada da 2010-2012 arası aracın verisi 10.9 ama 2013 sonrası 12,3sn. senin verdiğin ilan 2015 model araca ait. Açıkçası internette 2015 modele ait broşür bulamadım, ama sahibindendeki 2015 model Rline araçların verisi de 12,3 sn. Biraz da sen araştır bakalım. Alacak adamı yanlış bilgilendirmeyelim.
    http://www.auto-data.net/tr/?f=showSubModel&modeli_id=917

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 29 Ekim 2016; 14:59:57 >

• bak aşağıda güncel s60 kataloğunda 2.0lt 120ps motorda bile 0-100 değeri 11sn üzerinde, 1.6 dizelin 10.9 sn olması zor.
     Acil önerileriniz!!! Cla - a3 sedan - a4
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    Bmw 3 mü premium hissettiriyor ? A3 te bmw 3 te lineadan farkı yok 3 arabada adım başı var. Yolda dikkat çekmeyen araçlar.

Gerçi sen araba cahiliydin unutmuştum 1>a4 diyen cahil lütfen araba tavsiye etmesin.

Audi led demiş,bmw nin kasa değişiminde her seferinde stoplari inceltmek uzunlaştırmaktan ibaret olduğunu yazmamış. Anlamıyorum bmw babanın markası mı ? Yoksa borusanda mı çalışıyorsun neyin fanboyluğu bu ?

Nickini değiştir bmwboyy yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 29 Ekim 2016; 15:46:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augsburg

Bmw 3 mü premium hissettiriyor ? A3 te bmw 3 te lineadan farkı yok 3 arabada adım başı var. Yolda dikkat çekmeyen araçlar.

Gerçi sen araba cahiliydin unutmuştum 1>a4 diyen cahil lütfen araba tavsiye etmesin.

Audi led demiş,bmw nin kasa değişiminde her seferinde stoplari inceltmek uzunlaştırmaktan ibaret olduğunu yazmamış. Anlamıyorum bmw babanın markası mı ? Yoksa borusanda mı çalışıyorsun neyin fanboyluğu bu ?

Nickini değiştir bmwboyy yap.

Adam konuda dikkat çekmek istiyorum dememiş. 3 araba söylemiş. bizde bunlar arasından donanımlı dizel a3 diyoruz.
  • benzın derdı yoksa a4.
    ust segment netıcede ve gıdısı konforu dıgerlerıne gore cok daha ıyıdır.
    sunroof olayını mıllet cok takıyor anlamıs deılım.hem ses hemde ılerıde bazıları problem yapar hele hela cam tavan ıse kesın ses yapar...
  • Sürücü baş mesafesi hangisinin yüksek:

A4'mü , cla' mı ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.