Şimdi Ara

Acil Otel Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bizim acil otel önerisine ihtiyacımız var.Biz arkadaşımla çalıştığımız firmadan tatil kazandık fakat iş biraz garip.Bize direk 4 bin tl (2bin arkadaşa 2bin bana) bütçe verdiler.Oteli seçme hakkını bize tanıdılar.Yol için ayrı ücret ödeyecekler bizde fazladan girsin diye uçakla gidicez :D, her neyse konuya dönecek olursak, elimizi ayağımızı bağladılar çünkü bize 2 gün önce söylediler ve pazartesiye kadar netleştirmemiz için zaman verdiler.Biz de şimdi harıl harıl gidilecek yer arıyoruz fakat öyle her sene on numara tatil yapan tipler olmadığımız için bir bilenlere danışalım dedik.Kafamızda, 5 yıldızlı her şey dahil barı marı adam akıllı olan, gezebileceğimiz (mümkünse dalış ve yamaç paraşütü değilse canımız sağolsun) vs. güzel bir yer arıyoruz.6 gece 7 gün kalacağız ve tahmini, Antalya, bodrum, fethiye falaan fişman var aklımızda.Fakat biz; bu salak elemanlar bize daha önceden güzel bir yer tutar da ayırır diye beklediğimiz için, çoğu otelde yer kalmamış bile.Eh tabi insanlar 2-3 ay önceden yerini ayırtıyor neyse artık.Arkadaşlar çok uzattım affedersiniz ama bize güzel bir yer önerecek varsa şimdiden çok teşekkürlerimi sunarım valla ha ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal_Contact -- 19 Temmuz 2014; 3:40:42 >

• Susesi luxury resort - Belek
    Voyage - Belek

Her iki otelde de harika bir tatil yaparsınız tam tarihleri yazmadığın için boş oda olup olmadığına bakamadım ama sen halledersin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixcen

Susesi luxury resort - Belek
    Voyage - Belek

Her iki otelde de harika bir tatil yaparsınız tam tarihleri yazmadığın için boş oda olup olmadığına bakamadım ama sen halledersin artık

Hocam çok sağolun valla, Voyage'de dibim düşmedi değil fakat ikisinde de 4-10'u arası yer yok :/ , bizde arkadaşla biraz araştırdık ve bunu buldukhttp://www.etstur.com/Kervansaray-Otel-Lara tam bütçemize göre ve kafamıza yattı gibi gibi, sanırım pazartesi bunu söyleyeceğiz firmaya, sizce nasıldır :) ?

• Kervansaray lara'ya gitmedim valla şimdi ne desem yalan olur. Ama resimlerden anlaşıldığı kadarıyla başarılı bir otel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    3 hafta önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Fikir önerisi arıyorum
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.