Şimdi Ara

Acil: Panasonic 50ST50E-50VT30E-Philips 46PFL9705

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır ertelediğim TV alma konusunu artık bitirmek üzereyim ama şu seçenekler arasında kararsız kaldım;
    Panasonic 50ST50E (Sıfır)
    Panasonic 50VT30E (Teşhir)
    Philips 46PFL9705 (Teşhir)

Enerji tüketimi konusunu önemsemiyorum. En önemli kriterlerim ise görüntü kalitesi ve sorunsuzluk.

Konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerinize dayanarak yapacağınız yorum ve öneriler benim için çok değerli olacak.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat206rc -- 1 Mart 2013; 0:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enerji tüketimi konusunu önemsemiyorsan ve faturanda ki gözle görülü artışa razıysan, Panasonic alabilirsin. Ben her zaman teşhir ürüne karşıyım, sıfır alman daha sağlıklı.
  • karanlık bir ortamda ut50 ve st50 modellerini karşılaştırma imkanınız olur ve tatmin olursanız ut50'yi de düşünebilirsiniz. internetteki karşılaştırmalarda çok fark olmadığı söyleniyor.
    50ut50 2 hafta önce 1500tl'ye satıldı. st50 en ucuz 2300tl'ye düştü sanırım şu ana kadar.
  • Ben arkadaşta st42 gördüm.. sanırım ST50 de karar kıldım.. şu an electro world de 2600 lira gibi.. bakalım nasip..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSINOS -- 25 Mart 2013; 2:09:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xolo

Ben arkadaşta st42 gördüm.. sanırım ST50 de karar kıldım.. şu an electro world de 2600 lira gibi.. bakalım nasip..

hocam st50e yi aldınız mı? bende kovalıyorum bu tv yi nette en uygun e.world de görünüyor o rakamla
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimser

quote:

Ben arkadaşta st42 gördüm.. sanırım ST50 de karar kıldım.. şu an electro world de 2600 lira gibi.. bakalım nasip..

hocam st50e yi aldınız mı? bende kovalıyorum bu tv yi nette en uygun e.world de görünüyor o rakamla

Yok , henüz almadım , ama düşünüyorum almayı.. 1-2 ayım daha var..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grimser

quote:

Yok , henüz almadım , ama düşünüyorum almayı.. 1-2 ayım daha var..

Bende dahil bir suru bekleyen var bu ST50yi
    sanirim suan vatanda 2250 civarinda 1900 lu rakamlari gordugu an alirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu bulamazsak , Teknosada elemanın biri bana Samsung DT serisi önermişti , Saturn AVM de vardır kaldıysa oradan bakarsın demişti.. Zaten 2. tercihim Samsung olacak.. Bakıcaz.. ST50 arayanların B planı nedir acep ?
  • ben 1700tl ye aldım arkadaşlar st50 yi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.