Şimdi Ara

Acil Passat B6 kumanda kapıları açmıyor yolda kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
10.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat once park ettim hiç sıkıntı yoktu.
    Simde geldim kapıları acmiyor. Uzerindeki kirmizi ışık yaniyor acma tusuna bastikca.
    Sustali ile açacak abahtar deligi de bulamadım.

Ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Passat Kumanda Kapıları Açmıyor: Yol Kenarında Kaldığınızda Ne Yapmalısınız?

Passat B6 Kumanda Kapıları Açmıyor sorunuyla karşılaştıysanız ve yol kenarında kaldıysanız, yapmanız gerekenleri öğrenmek için okumaya devam edin.

Passat Kumanda Senkronizasyonu

İlk olarak, Passat B6 kumandanızın senkronizasyonunu kontrol edin. Kumandanız arabanızla senkronize değilse, kapıları açmayabilir. Senkronizasyonu kontrol etmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Sürücü kapısına anahtarla girin.
    2. Kontağı açın, ancak motoru çalıştırmayın.
    3. Sürücü kapısını kilitleyip açmak için uzaktan kumandayı kullanın.
    4. Bu işlemi 5 kez daha tekrarlayın.

Passat B6 Kapı Dışarıdan Açılmıyor

Kapılarınız dışarıdan açılmıyorsa, mekanik bir sorun olabilir. Kapı kilit mekanizmasının hasarlı veya sıkışmış olması mümkündür. Bu durumda, bir çilingir veya oto ustası çağırmanız gerekebilir.

Passat Anahtar Kapıyı Açmıyor

Anahtarınız kapıları açmıyorsa, anahtarın pili bitmiş olabilir. Anahtar pilini değiştirin ve tekrar deneyin. Yine de kapılar açılmazsa, anahtarın kendisinin hasar görmüş olması mümkündür. Bir oto ustasına veya Volkswagen bayisine başvurmanız gerekebilir.

Passat Kumanda Çalışmıyor

Kumandanız çalışmıyorsa, pillerini değiştirin. Pilleri değiştirdikten sonra bile kumanda çalışmıyorsa, hasar görmüş olabilir. Bir oto ustasına veya Volkswagen bayisine başvurmanız gerekebilir.

Passat Anahtarla Kapı Açma

Kumandanız veya anahtarınızla kapıları açamıyorsanız, mekanik olarak açmayı deneyebilirsiniz. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Sürücü kapısı camını bir tornavida veya cam kırıcı ile kırarak çıkarın.
    2. Kırık camın üzerinden uzanarak iç kapı kilidini manuel olarak açın.

Bu adımlar Passat B7 kumanda kapılarını açmıyor sorunu için de geçerlidir.

Kumandanız veya anahtarınızla ilgili herhangi bir sorunu çözmek için bir oto ustasına veya Volkswagen bayisine başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kapi kolunun kisa tarafi kapak gibi aciliabiliyor. Kucuk kapagin altinda anahtarin ucunun girecegi bir yer vardir. Oraya anahtari sokup kanirtarak kapagi cikarin. Kilit deligi ortaya cikar. Oradan kapiyi acarsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Kapi kolunun kisa tarafi kapak gibi aciliabiliyor. Kucuk kapagin altinda anahtarin ucunun girecegi bir yer vardir. Oraya anahtari sokup kanirtarak kapagi cikarin. Kilit deligi ortaya cikar. Oradan kapiyi acarsiniz.

Hocam cok teşekkürler sayende hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05

quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Kapi kolunun kisa tarafi kapak gibi aciliabiliyor. Kucuk kapagin altinda anahtarin ucunun girecegi bir yer vardir. Oraya anahtari sokup kanirtarak kapagi cikarin. Kilit deligi ortaya cikar. Oradan kapiyi acarsiniz.

Hocam cok teşekkürler sayende hallettim.

Rica ederim, gecmis olsun.

• Pili değiştirin demeye gelmiştim halletmissiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Va grubunun çoğu bu şekilde. Sürücü kapısının kolunda küçük bir kapak var anahtarın ucunu kapağın alt tarafından sokarak kanırtıp kilit deliği ortaya çıkıyor. Aynı yöntem sigorta kapağı için de geçerli. Torpidonun sürücü tarafının kapı tarafında kapak var o kapak da anahtar ucu sokulup kanırtarak açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

Pili değiştirin demeye gelmiştim halletmissiniz

gece nerde bulacaksa artık pili...
  • Arkadaşım o anahtarı kapıyı açtığın yere sok çevirili şekilde tutup aynı anda kumandadan kilit tuşuna 20 saniye basılı tut kumanda tekrar çalışır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Marketlerde bakkalarda bile var yaz günü bulmak zor olmaz dağ başında değilse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.