Şimdi Ara

acil! pc de sanırım güç problemi var sürekli kapanıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ya güçten ya hdd de sorun olduğunu düşünüyorum :(

önceleri mavi ekran problemi veriyordu sorundan kurtulmak için format attım (mavi ekran problemi özellikle oyun oynarken çıkıyordu)

şimdi sistemi yeni kurmama rağmen durduk yere bile pc kapanıyor .ama reset atma değil sanki elektrik kesilmiş gibi bi anda duruyor ??

bir kaç kere açma tuşuna basıp 3, 4 saniye sonra kapandığına bile şahit oldum bazende 3, 4 saat açık tutuyorum bişey olmuyor?

sorunum nerde fikri olan var mı

acaba ısınma yüzündenmi dedim everest adlı programı kurup baktım değerler şunlar;

voltaj:cpu çekirdek 1,3
    soğutucu fanlar:cpu 3,2
    hdd:36
    gpu ambiansı sıcaklık:43
    grafik işlemci gpu:sıcaklık 47
    sıcaklık cpu#1, cpu2# 26, 28
    sıcaklık ana kart:31 (bu program ne kadar doğru bilgi veriyor bilmiyorum)

CPU Türü DualCore AMD Athlon 64 X2 4200+

1gb ram
    Görüntü Bağdaştırıcısı Sapphire Radeon X1600 Pro(512mb) (everstten alınmış bilgiler)

hdd sorun olduğunu düşünmemin nedeni ise sağ alt köşede donanımı güvenle kaldır işareti var tıklayınca bana hdd yi gösteriyo:S
    CPUID CPU Adı AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+

terslik nerde acaba ?

• PSU dan gibi görünüyor.Ama işlemci sıcaklığı konusunda bios dan bakman çok daha sağlıklı olacaktır.Eğer sıcaklıklarda sorun yok ise;
    kasandaki herşeyi çıkart ve hepsini bağlantılarını kontrol ederek tekrar tak.Belki bir temassızlık vs vardır.Düzelmez ise kısadevre gibi birşey sözkonusu olabilir,o yüzden yapabilirsen kasadaki parçalar söküp uzay kasa toplayıp deneme yapmanı öneririm.
    İmkanın varsa,başka bir psu ile denemen de aslında gerekli.

Yani başka psu ile denemeden çok da birşey söylemek doğru olmaz,çok sebebi olabilir bu sorunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.