Şimdi Ara

Acil Profesyonel Web Tasarım, Yazılımcılar aranıyor.!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara da web tasarım firmasına Asp.net, C+, C#, C++ bilen Css, Adobe Photoshop konusunda deneyimli profesyonel elemanlar alınacaktır. Lütfen Pm yerine referanslarınızı mail adresimize gönderiniz.

1. Asp.net, C+, C#, C++ bilen Css, Adobe Photoshop için minumum (1.500 TL maaş + Sigorta + Yemek + Yol) Profesyonelliğine göre ücret artabilir.

2. Grafik arayüzü tasarlayabilecek tasarım yönü ağır basan, Photoshopta tasarladıklarını CSS aktarabilen grafiker alınacaktır.

3. İnternet üzerinden veri güncellemesi yapacak stajjerler alınacaktır. Stajjer maaşı verilecektir.

Lütfen bu konuda profesyonel arkadaşlar iş başvurusunda bulunsunlar.

İletişim için mail adres : bkocer06@gmail.com

web adresimiz :http://www.denktasarim.net

Kurum web adresi : info@denktasarim.net

Firma Bilgileri : Dent Tasarım Org. Bil. Rek. Ltd. Şti.
    Konur 2 Sokak 57/C Bakanlıklar /Ankara

• 3 konuda gerçekte profesyonel bir arkadaş inş. bulabilirsin

web tasarımda .net i anladım da c++ yada c# neyin nesi yoksa haberim olmadan bunlarla da web de yazımlı yapılıyor

ilanda başarılar diliyorum.
    inş. aradığının en iyisini bulursun
  • .NET C# tamam. C+ nedir? C ve C++ arası birşey mi? Artı Web Tasarım firması için C++ neyin nesidir? Artı .NET ve CSS için de lafım yok da yazması gereken adama niye çiz diyorsunuz? Bu nasıl bir şirket anlayışı. Benim bildiğim profesyonel şirketler, olayı gruplara ayırır. Haksız mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TradeMark

.NET C# tamam. C+ nedir? C ve C++ arası birşey mi? Artı Web Tasarım firması için C++ neyin nesidir? Artı .NET ve CSS için de lafım yok da yazması gereken adama niye çiz diyorsunuz? Bu nasıl bir şirket anlayışı. Benim bildiğim profesyonel şirketler, olayı gruplara ayırır. Haksız mıyım?

Türkiye'de de bir gün bu gerçekleşirmi dersin =)
  • Katranı kaynatırsan olmaz ki şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker misali gelecek nesil de bu anlayışla yetiştiğinden biraz zor görünüyor güzel yurdumda.
  • Allah aşkına akıl var mantık var bunların hepsini bilen adam niye sizinle çalışmak istesinki freelance çalışarak vericeğiniz maaşın en az 10 katını çıkartabilir. Tabiki böyle tüm yazılım dillerini bilip tasarımcı yönü gelişmiş kişiden bahsediyorum, ben böyle biri henüz tanımadım ama varsa eğer size ihtiyacı olacağını sanmıyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.