Şimdi Ara

Acil PSU önerisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sistemim:

Amd Athlon 2500+ Barton
    2x512 V-data DDR400 Ram
    80GB Samsung 7200RPM Harddisk
    Sapphire Radeon 9550 Gamer Edition 256 mb ekran kartı
    17 inç CRT Monitör

Sistem son zamanlarda kendiliğinden reset atmaya başladı.Ben de herhalde voltajdaki dalgalanmalardan diyerekten UPS aldım hatta iki farklı UPS denedim ama resetlemeler hala devam ediyor.Sanırım sorun power supply'dan kaynaklanıyor.
    Sizin görüşünüz nedir?
    Eğer power supply'ı değiştirmem gerekiyorsa bu sisteme uygun güçte,abartıya kaçmadan uygun fiyatlı,sessiz,kaliteli nasıl bi ürün tavsiye edersiniz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• aklıma gelen ilk şey işlemcinin fanını uzun süredir temizlemiyosan ısınıp reset atıyor olabilir
  • İşemci sıcaklığı 60-65 derece arasında değişiyor.Normal mi acaba?
  • Çok fazla ya AMD'ye göre normalde 40-50 anca olur. Ya ısınma sorunudur, ya yazılımsal bir problemdir, ya da PSU sorunudur ama şu ana kadar olmuyorduysa PSU olma ihtimali düşük gibi geldi bana. Tek yolu deneyip görmek, yani satın almak yerine yakın bir yerde bir şekilde deneyip görmek en mantıklısı olur. Her halikarda adam gibi bir soğutucu alınmalı ses ve ısı açısından, onu almak lazım. Sonra olmadı PSU denemek lazım, o da olmadı format denersin. Denemeden söylemek imkansız sorunun ne olduğunu.
  • psu'dan kaynaklandığını sanmıyorum. ramlari tek tek dene istersen bi bende daha önce karşılaşmıştım böyle bir sorunla kingston ramde sorun çıktı hem de olabilir yani normaldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 26 Haziran 2007; 14:36:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.