Şimdi Ara

acil psu tavsiyesi!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba..sistemimde şu an kullanmakta olduğum tagan 430watt bir psu war..sistemim özellikleri..

e8200 işlemci
    crucial ballistix tracer 2*1 1066mhz ramler
    dvd-rw
    250 hdd,400gb hdd
    ledli fanlar
    maximus formula anakart
    7300/le grafik kartı
    ve 3 tane soğuk katod ışık..

gigabyte odin gt 800w yada tagan bz serisi düşnüyorum 800w veya 700w..düşünmemin sebebi ramleri deiştirdiğim halde durduk yere bazen mavi ekran vermesi..ilk önce ramlerden şüphelenmiştim fakat ramleri deişitirince yine yaptı mavi ekran olayını..biosumda en güncel bios 1207 olarak update ettim..sonradan taganın içini açıp fan takıcağım sırada bazı kondansatörlerin şişip bide aktığını gördüm..şimdi tek çarem psu yu deiştirmek olucak..lütfen yardım arkadaslar..yoksa psu deiştiğindede aynı sorun dewam ederse baska marka ram kullanıcam

• öncelikle tesekkür ederim..bu yazdığın modeller fiyat olarak oldukca iyi...ama ileriye dönük bir psu olarak bütceyi zorlasam mı diyorum?
  • geleceğe yatırım olsun diyorsanız 550-600 wattlık kaliteli bir şey de yeter. Daha fazlasını almak crossfire veya sli yapmayacaksanız gereksiz.

15 yıl önce 200 wattlık psu'lar kullanılırken şu an 450 wattlık bir psu ev kullanıcısına hayli hayli yetmektedir. Paranızı boşuna harcamayın derim.
  • haklısınız aslında oyunla pek aram yok saten iyi bir tek kart bile işimi görür..600w civarında bakmak bütçe olark beni zora sokmaz diye düşündüm şimdi açıkcası
  • bu arada ramtest yaptım ramlerime 1 saat civarında filan tuttum ramlerde bir hata bulunamadı..stress test v.s olarakda yaptım ama bi ters sonuç yok..büyük ihtimalle %80 psu diyorum sizce?
  • bgn arastırdım gigabyte odin gt 800w kimsenin stoğunda yok..bildiğiniz bir yer warmı arakdaslar:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    geçen ay açıldı
    PSU Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Acil Monitör Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.