Şimdi Ara

Acil Rabirt Nolursunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkşlar shard +1 im war +2 yapıcam onu ama hngi itemle basıcam bide yuzdesi kac basmak için nlrsunuz sölün

• rebirth strengthen scroll du sanırım yüzdesini arttırmak içinde Tears of kravids vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

rebirth strengthen scroll du sanırım yüzdesini arttırmak içinde Tears of kravids vardı

Sanırım düz +1 den bahsediyor
  • 2-3 ap icin girilecek risk degil karivdis kullaninca cogunlukla geciyor fakat ne olacagi belli olmaz.

pirince giderken elindeki bulgurdan olma

sayet normal +1 den bahsediyorsan +2 yapmak icin +5 high class kagidini(charonda 240 veya 264k lik kagit) kullanman kafidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 10 Aralık 2008; 0:47:58 >
  • arkadsalar shard ım +7 idi rebirt bastım simdi rebirt +1 ben bunu 2 ye 3 e gecirmek istiorum
  • denememeni tavsiye ederim,,ama illa denicem diyosan gir charona,orda rebith scrollardan ucuz olandan al bi tane,,,bi de pazardan tears of karivdis cek,30 - 35m dir heralde fiyatı serverine baglı,,snra dene,,%40 a yakın gecer,,,normaline %25 diyorlar ama kendi denemelerim sonucu aslında %40 civarı bi oran oldugunu dusunuyrm
  • quote:

Orjinalden alıntı: exploit31

denememeni tavsiye ederim,,ama illa denicem diyosan gir charona,orda rebith scrollardan ucuz olandan al bi tane,,,bi de pazardan tears of karivdis cek,30 - 35m dir heralde fiyatı serverine baglı,,snra dene,,%40 a yakın gecer,,,normaline %25 diyorlar ama kendi denemelerim sonucu aslında %40 civarı bi oran oldugunu dusunuyrm

ALLah razı olsun bronze pre almıstım ben ondan tears of kravis gelmişti onuda kullandım ve suan shardım +3 rebirt serverim carnac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler acil
    geçen yıl önce açıldı
    acil yardımm...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tebrik ederim : ) Allah hepimizden razı olsun mübarek bayram günlerinde : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.