bilgisayarım 10 yıllık bir makine ve hiçbir parçası değişmedi henüz.İnanılmaz yavaş gelmeye başladı.gerçi zaten yavaştı ama artık tahammülüm kalmadı :)arkadaşımdan aldığım 128 mb lık bir ram taktım ve makine ram i görmedi.3-4 defa denedim olmadı daha sonra kasanın içerisinde takılı şekilde bıraktım ram i ve makine kendi kendine 10-15 gün sonra gördü ram i ve 256 mb lık ram le gayet hızlandı bence.2-3 ay kullandım bu şekilde fakat şimdi makine kendi kendine reset atmaya başladı ve ram i çıkarmak zorunda kaldım.bu özelliklerle maksimum hangi ram i alabilirim ?ya da diğer rami makinenin görmesi için ne yapmam gerekli ?bios ayarlarını falan mı kurcalamam gerek ?
peki ben bu anakarta 3 tane 256 mb lık ram taksam anakarta falan bişey olur mu ? yanarsa falan bende yanarım :) bide bu elimdeki diğer 128 mb lık ram i neden görmüyor makine bi bilginiz var mı acaba?bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkürler saolun ...saygılar...
3 tane 256 sd ram takabilirsiniz 128in mhzsi filan kaç?
onu nerden anlıcam bide bilsem :)nerde yazıyo mhz si ? size de teşekkürler ilginiz için ...
mhz si 133 müş.
normlde 133ü görmesi lazım ama sanırm ramde sorun war.