Şimdi Ara

EKRAN KARTI ALDIM 2.EL ÇALIŞMAMA SORUNU ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ANAKART MSI PC MATE H97
    KASA XİGMATEK 600W

Ekran kartını takıp başlatınca sistem başlıyor tekrar duruyor tüm fanlar çalışıyr duruyor sürekli kasanın gücü yetmiyor sanki ya da ekran kartı ölmüş sebebi ne olabilir

• BIOS sıfırlayın, olmazsa ram'lerin yerini değiştirip deneyin.

Ekran kartının güç kablolarını taktınız değil mi?
  • Bios güncelleyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartının güç kablolarını taktın mı? Temiz driver kurulumu yaptın mı? Bir de psu kaç watt?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem çalışıyor demişsiniz peki BIOS ekranı görünüyor mu?

Güç kaynağı yetmese dahi bilgisayarın çalışması gerekir.

Eğer sorunun ekran kartından dolayı olduğunu düşünüyorsanız ekran kartını çıkarıp anakart üzerindeki VGA çıkışını bir denemenizi tavsiye ederim.
  • İade ettim sıfirini aldım sonuç aynı görüntü gelmiyor sigorta sorunu halloldu. Ekstra psu yok kasa 600w kendi güç kaynağı yerine gtx 1050 falan takınca oluyor. Kabloları taktım ama yine de hiç görüntü alamıyorum bilgisayar biosa falan gecmiyor

• arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    calibre 600w +80 plus yazıyor. Ekran kartını direk takıp çalıştırınca pc açılamıyor fanlar çalışıyor 2 3 saniye sonra pc kendini resetliyor. pili çıkarıp bekleyip düzeltiyorum bilgisayar çalışırken takabiliyorum ancak ekran kartını o zaman da görüntü vermiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anakartın aklı gidiyo ekran kartını takınca sanki pc kaldırmıyor gibi bakınca uyumluluk anlamında bir sorun yok gibi
  • # Öncelikle bizi biraz aydınlatırsan iyi olur

=> Kullandığın sistemi ayrıntılı bir şekilde yazar mısın?
    => Ekran kartını başka bir bilgisayarda deneme ya da başka bir ekran kartını kendi bilgisayarın da deneme şansın var mı?
    => Monitörü hangi kablo ile bağlıyorsun, mümkünse başka bir kablo ile deneme şansın var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ItsFallenLord -- 25 Ağustos 2017; 22:32:22 >
  • Merhaba sorunu çözdüm 3 tane ram takılıydı onlardan dolyı galiba 600 w yetersiz kalıyormuş 2sini çıkarınca sistem açıldı kurulumu yaptım ama bu seferde fps düşük gibi geldi bana. Ghost recon wildlans oyununda herşey ultra oyuna girerken atıyor biraz düşük girince açıyor ancak oyunda full yapılıyor o da 30 fps ancak veriyor yanlış olan ne acaba.
    Sistem 16 gb ram di 2 sini çıkarınca 8gb şuan
    rx string 580 asus
    i5 4460 işlemci
    240 gb ssd
    1 tb harddisk
    diğerleri yukarda yazıyor sorun ne olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: canavarcafer

Merhaba sorunu çözdüm 3 tane ram takılıydı onlardan dolyı galiba 600 w yetersiz kalıyormuş 2sini çıkarınca sistem açıldı kurulumu yaptım ama bu seferde fps düşük gibi geldi bana. Ghost recon wildlans oyununda herşey ultra oyuna girerken atıyor biraz düşük girince açıyor ancak oyunda full yapılıyor o da 30 fps ancak veriyor yanlış olan ne acaba.
    Sistem 16 gb ram di 2 sini çıkarınca 8gb şuan
    rx string 580 asus
    i5 4460 işlemci
    240 gb ssd
    1 tb harddisk
    diğerleri yukarda yazıyor sorun ne olabilir

Ramler uyumlu çalışmıyor ram bozuk yada uyumsuz

600 waat ile alakalı değil

Tek tek bakın hangileri ile açılıyor

• 599,9 w çekiyormuş demek pc, 3. rami takınca 600,1 olmuş çalışmamış
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    ekran kartı olmadan ramler çalışıyor. Ekran kartını da ekleyince olmuyor bilgisayar başlayamıyor sürekli olarak fanlar 3 4 saniye dönüp kapanıyor tekrar başlıyor pc. Bilgisayarcı yönlendirdi bu şekilde çalıştı. Ramlerle birlikte gtx 960 takınca çalışıyor mesela ama bu kart ancak 2 tane rami yerinden çıkarınca çalışabiliyor. Şimdide şöyle bir sorun var radeon görüntü yazılımı kısmen yüklendi diyor tamamı yüklenemiyor. Radeon Software has been partially installed hata 1603 yazıyor. Sanki olması gereken performansın altında ekran kartı
  • wildlands ultrada baya kastiran bir oyun.1060 ile very high 55 fps almis bir arkadas ultra yaparsan ve bu oyun nvidia oyunuysa fps'nin yuksek olmamasi normal bir durum.

yasadigin sorunlar anakarttan kaynaklaniyor bence.ram ne guc cekecek ki 580 takinca ikisini cikarinca calissin.4+4+8 takmissin anladigima gore bu da sorun yapabilir 2x8 kit olsaydi sorun olmazdi belki.bunlari anlarim ramler anakart sorun ama normalde calisip bu karti gorunce niye sapitiyor orasi ilginc olmus.nvidia'dan 580'e gectiysen pc'ye bi format atsan iyi olur surucunun duzgun kurulmasi icin ya da display driver uninstaller programi ile temizle amd nvidia iki sekilde surucuyu oyle kur.
  • Düşük fps yi anladımda ultrada oyundan atmak nedir onu anlamadım herhangi bir ayarı very high yaptıgım zaman oynanıyor hepsi ultra olunc atıyor. Anlamadımki 1600 lira para verdim çok bi fark yok gtx 960 dan :D Dediğin gibi programla sildim aynı hata mevcut yükleme kısmen gerçekleşiyor son kısmı yüklemiyor galiba bu bir sorun yaratır mı ? Formatla uğraşmak istemiyorum internet bağlantısı çok yavaş bir sürü oyun var internetten indirdiğim
  • o zaman soyle bir tavsiye vereyim biraz eski surucu kuralim.bende de mesela 3 windowsuma kurdum 17.8.1 ve 2 denen suruculeri silerken kismen sildim abi dedi ama DDU programini kullandigim icin mesele degil yarim da silse bu program zaten temizliyor.senin durumda yarim kurmasi sorun olur benimki gibi olmaz yarim kurulan surucu boyle atma donma her sey olur o yuzden ne kadar eski olsa 580 destekleyen?17.1.1 kur mesela cok duyuyorum guzel surucu diye.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-17.1.1-Release-Notes.aspx

partial yani yarim yamalak kurulmayan bir surucu olursa yine sorun yasiyor musun diye bakariz madem format olmasin diyorsun.denemesi beles bi dene bakalim umarim iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

o zaman soyle bir tavsiye vereyim biraz eski surucu kuralim.bende de mesela 3 windowsuma kurdum 17.8.1 ve 2 denen suruculeri silerken kismen sildim abi dedi ama DDU programini kullandigim icin mesele degil yarim da silse bu program zaten temizliyor.senin durumda yarim kurmasi sorun olur benimki gibi olmaz yarim kurulan surucu boyle atma donma her sey olur o yuzden ne kadar eski olsa 580 destekleyen?17.1.1 kur mesela cok duyuyorum guzel surucu diye.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-17.1.1-Release-Notes.aspx

partial yani yarim yamalak kurulmayan bir surucu olursa yine sorun yasiyor musun diye bakariz madem format olmasin diyorsun.denemesi beles bi dene bakalim umarim iyi olur.

Hocam bir soru daha şimdi mining denemesi yapıyorum. 24mh ile kazı yapıyor hız ortalama 70 derecelerde geziyor. Kart sıfır bu kartın ömrü ne kadar olur sürekli bu hızla kazı yaparsa. Birde ekran kartının kısmen yüklü olması bu işlemde sıkıntı çıkarır mı ya da tam yüklesem ortalama hızını arttırı mı ?

• mining icin bu surucuyu kurmalisin.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-Beta-for-Blockchain-Compute-Release-Notes.aspx

onceki kartla mining olayinda kartlar yaniyordu bir sure sonra ama bu seferkinde pek yanma vakasi duymuyoruz belki biz duymuyoruz.yine de sistemine, nasil yaptigina gore degisir bilemem ne kadar gider.surekli calistirmak omrunden yer illa ki elektrik aksami yipranir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

mining icin bu surucuyu kurmalisin.

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-Beta-for-Blockchain-Compute-Release-Notes.aspx

onceki kartla mining olayinda kartlar yaniyordu bir sure sonra ama bu seferkinde pek yanma vakasi duymuyoruz belki biz duymuyoruz.yine de sistemine, nasil yaptigina gore degisir bilemem ne kadar gider.surekli calistirmak omrunden yer illa ki elektrik aksami yipranir.

Kurdum ancak hala bir önceki kurulu gibi görünüyor. Galiba bu sürücü işini format atmadan tam stabil hale getiremeyeceğim. Sizide çok mesgul ettim ama bir sorum daha olacak msı afterburner ile oc yapmaya çalışıyorum ama voltaj sekmesi dışında hiçbir sekme aktif olmuyor. Galiba 29ms ye kadar çıkıyormuş benim kart ama oc yapamadığım için çıkaramıyorum. Sebebi ne aktif olmamasının internetten videoları izliyorum açar açmaz tüm ayarlar açık durumda oluyor kullanıcılarda

• canavarcafer C kullanıcısına yanıt
    Belli ki daha format atmamışsın bence temiz bir formattan sonra tekrar bak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.