Şimdi Ara

Acil yardım!!!Ekran kartı sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartım nvidia geforce 7500 le monitör 19 inç işletim sistemi vista sorunum şöyle:
    Vistayı yeniden formatladım ekran kartının driverı falan yüklü değilken kullanıyodum bi film açtım film oynarken ekran gidip geldi kırmızı falan oldu altta uyarı verdi sürücü durdu falan diye sonra bilgisayarı yeniden başlattım ekran garip garip çizgiler oldu windows hiç açılmıyor güvenli modda açılıyordu tabi ekranda kırmızı çizgiler falan oluyor çözünürlük falan ayarları değişmiş eskiden 1440*900 dü 1440*1050 falan var.Bilgisyarın bios menüsünde falan da bu çizgiler var sanırım ekran kartı bi mod değiştirdi hep o ayarlarda çalışıyo bi şeyler oldu işte hiç bi şey yapamıyorum win 7 yükleyeyim dedim olmuyo ilerliyo sonra yüklenmedi diyo vistayı yeniden yükleyim dedim vista yükleniyo açılırken mavi ekran çıkıyor mavi ekran nvd32.sys gibi bi dosya hata veriyor(Not:dosya adı tam böyle değil hızlı geçerken böyle bişey gördüm)Lütfen yardım hiçbi şey yapamıyommm??????

• hocam bilgisayarın ilk açılış ekranı olan dos ekranında da çizgileri görüyor musun eğer dos ekranında da görüyorsan ekran kartının chip i arıza yapmıştır yada ramlerinde sorun olmuştur yok sadece vindowsta diyorsan yazılımsal bir sorun var nvd büyük ihtimal Nvidia nın dosyası... Formattan Sonra Nvidia nın sitesinden İndireceğin işletim sistemine ait güncel driveri kurarak sorunu çözebilirsin...
  • bende aynı görüşteyim ekran kartın yada ramin bommm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.