Şimdi Ara

w610i ekran problemi ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SABAH TELEFONUMA BİR BAKTIUM EKRAN BEMBEYAZ AMA TELEFON ÇALIŞIYOR...KAPATTIM AÇTIM NAFİLE NEYSE TELEFONCUYA VERDİM TAMİRE

ADAM 68 DOLAR DEDİ SORUNU EKRAN VE EKRAN ENTEGRESİ İMİŞ BENDE GÜVENMEDİM YAPTIRMADIM.....SİZCE SORUN BUMUDUR VE BU KADAR MALİYETLİMİDİR....

USTALARDAN VE DAHA ÖNCE AYNI ŞEYİ YAŞAMIŞ ARKADAŞLARDAN FİKİR BEKLİYORUM...HERKEZE İYİ FORUMLAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazmustafa -- 6 Aralık 2008; 0:34:40 >

• telefonuna yazılım attınmı bugün? eğer atmadıysan yazılım at dene. dosyalar ve anlatım için pm den yardımcı olurum. bu arada telefonu kesinlikle seus ile güncelleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phileo Sophia -- 6 Aralık 2008; 0:38:03 >
  • Yazılımını güncellemeyi deneyin.. Telefoncu hemen sallamıştır. Para kazanacakya.. Yazılım güncellenmiyorsa forumda gerekli olan dosyalar ve program mevcut...
  • güncellemeyi denedim fakat telefonunuz günceldir diyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmazmustafa

güncellemeyi denedim fakat telefonunuz günceldir diyor...

imzamda yazılım yükleme, sorunları düzeltme konusundan yazılım yükleyin düzelecektir detaylar konuda mevcut
  • teşekkür ederim
  • sony ericssonlar kadar tamiri kolay telefon görmedim..yazılımın çöktümü 2dkda yükleyebiliyorsun yenisini..diğer markalar için her sorunda servisle cebelleşmen gerekiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.