Şimdi Ara

PS3 Kırmızı Ekran Hatası Acil Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 'ü actıgımda kırmızı ekran geliyor. hatanın adı Red Screen Of Death yardımlarınızı bekliyorum ne yapmamız lazım..?

• Kirmizi ekran hatasi, çok çok nadir görülen bir sorundur ve en ölümcül problemlemdir. Evet sari işiktan bile beter olabilir. Tamamen Sony'nin düzeltebileceğini bir problemdir. Garanti'ye vermeniz en doğrusu olacaktir.
  • CFW varmiydi PS3'te?
  • Umarım garantisi vardır. Büyük geçmiş olsun. En ağır arızalardan birisi bu.
  • Saolun arkadaşlar. Kuzenimin ps3 ü , garantisi yok maalesef. CWF var.
  • Bu hatayı okumuştum ama efsane zannediyordum, ilk kez senden duydum. gecmis olsun, bildigim kadarıyla yapılabilecek hiçbir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrh61

Ps3 'ü actıgımda kırmızı ekran geliyor. hatanın adı Red Screen Of Death yardımlarınızı bekliyorum ne yapmamız lazım..?

Bu hatanın nedeni büyük çoğunlukla sistem yazılımının okunamaması. Eğer PS3 ilk çıkan nandlı modellerdense (cechaXX ile cechgXX modelleri arası), nandlardan birinde kötü blok(hard disklerdeki bad sector gibi) oluşmuş olabilir. Bu durumda kurtarma şansın yok. Eğer kötü blok yoksa veya yeni modellerdense (sistem yazılımı hard diskte olduğu için) ps3ü fabrika servis moduna sokarak kurtarabilirsin. Bahsettiğim modu Google'da "ps3 downgrade tutorial" diye aratırsan gerekli alet edevat ve yöntemle ilgili bilgi bulabilirsin.
  • quote:

Saolun arkadaşlar. Kuzenimin ps3 ü , garantisi yok maalesef. CWF var.

CFW var diyince sebesizce gülüp sevindim. :o
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

çok mu hoşuna gitti ?
  • quote:

quote:

quote:

çok mu hoşuna gitti ?

Sakin ol, boşver o sevinsin kendi kendine.
  • selam kardeş eğer sorun devam ediyorsa ps3'üne talibim. alabilirim fiyat verirsen seninle pazarlık edebilirim.
    telim:05309400905 ibrahim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soclose

selam kardeş eğer sorun devam ediyorsa ps3'üne talibim. alabilirim fiyat verirsen seninle pazarlık edebilirim.
    telim:05309400905 ibrahim.

Bu biraz küçük olmuş, azıcık daha büyük yazsaydın.
  • quote:

quote:

quote:

çok mu hoşuna gitti ?

Korsan kullanırsan başına gelecek bu napsaydık üzülsemiydik sonra vay efendim türkçe oyun neden çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

quote:

quote:

quote:

çok mu hoşuna gitti ?

Korsan kullanırsan başına gelecek bu napsaydık üzülsemiydik sonra vay efendim türkçe oyun neden çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle cfw ile uğraşırsan böyle olur işte, hem mp oynatmayan konsol ne işe yararki bu devirde
  • Cfw diye niye elestiriyorsunuz ki. Olabilir hic mi kopya kulkanmiyorsunuz ki eminim kullandigimiz programlarin %60 i lisanssizdir.

Konuya donecek olursak bu gibi durumlarda hak arayabilmek icin cihazin orijinalligini bozmamak gerekir. Cihazini bakirkoyde veya kadikoyde guvenilir yerler var oralarda yaptirabilirsin. Cihazin duzelirse orijinal olarak kullanmani siddetle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tr.duman

Cfw diye niye elestiriyorsunuz ki. Olabilir hic mi kopya kulkanmiyorsunuz ki eminim kullandigimiz programlarin %60 i lisanssizdir.

Konuya donecek olursak bu gibi durumlarda hak arayabilmek icin cihazin orijinalligini bozmamak gerekir. Cihazini bakirkoyde veya kadikoyde guvenilir yerler var oralarda yaptirabilirsin. Cihazin duzelirse orijinal olarak kullanmani siddetle tavsiye ederim

Nerden eminsin? Hayatımda bir kere bile kullanmadım. Office alacak param yoktu bilgisayardaki word ile idare ettim. Çünkü ben hırsız değilim anlatabildim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

Cfw diye niye elestiriyorsunuz ki. Olabilir hic mi kopya kulkanmiyorsunuz ki eminim kullandigimiz programlarin %60 i lisanssizdir.

Nerden eminsin? Hayatımda bir kere bile kullanmadım. Office alacak param yoktu bilgisayardaki word ile idare ettim. Çünkü ben hırsız değilim anlatabildim mi?

sana helal olsun diyelim o zaman...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

sana helal olsun diyelim o zaman...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.