Şimdi Ara

Acil RTX 4080 SUPER İçin Kavisli Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: pinwheel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RTX 4080 SUPER ve R 7 7900X sistem için 32" inc Kavisli Monitör arıyoruz. yani ben biraz baktım da kontrast oranları panel çeşitleri, milyon veya milyar renk sayısı vs, yani teknik mukavemeti iyi olan uzman arkadaşlardan çok rica etsem, bu sisteme 32" kavisli sağlam bir monitör çalışabilir miyiz. Bütçe Max 35 bin. Hz değerleri fln iyi olursa seviniriz. Çook tşkler. :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System.32 -- 26 Aralık 2024; 17:0:58 >

• Güncel

• https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-neo-g8-s32bg85

Bunu alın TR de satılıyor. OLED lerde 35 bin e kavisli var mı bilmiyorum ama kaliteli birşey hele ki 4K monitor zaten alamazsınız. En iyi seçenek yukarıdaki monitor sizin için. Ben kavisli sevmiyorum yoksa gözüm kapalı bunu alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 27 Aralık 2024; 12:41:21 >
  • G8 iyidir. Bütçe 35k ise biraz fazla büyük ama 49" G9 da var. G9'daki ekran oranı 32:9, G8'deki 21:9. Haliyle ultra geniş ekran tercih etmiyorsanız almanızı tavsiye etmem. Ama kavisin tadı da ultra geniş ekranlarda daha bir farklı oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.