Şimdi Ara

ACİL SAHİBİNDEN SATILIK NİKON D80..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • komple D80 herşeyiyle satılık, askere gideceğim için satma kararı aldım orjinal D80 kutusuyla vereceğim içinde herşeyi var , 2 senelik makina ortalama 8100 shutterlarda , kesinlikle hor kullanılmamıştır, piyasadaki sayılı temizlerden... artık böyle temiz makina kalmadı.. lcd ekranının üstündeki plastiği dahi duruyor hiç çıkarmadan kullandım , vereceğim paket içerisinde
    *D80 body
    *28-70 sigma lens(yeni aldım tertemizdir o da )
    *çanta
    *hafıza kartı
    *şarj aleti
    *ara kablosu
    *sigma lense uyumlu 58 mm polarize filtre
    *yine sigma lensin orjinal parasoleyi
    *orjinal nikon D80 kutusu ile birlikte vereceğim kullanma kılavuzu bilmemnesi herşeyi içinde,

arkadaşlar ürünün garantisi yok çünkü iki sene geçti artık garanti falan kalmadı :) zaten garantili D80 artık bulmak zor ancak dukkan garantisi bulabilirsiniz.. garantisi yok diye alınmayacak makina değil, birkez olsun zarar görmedi zaten çalıştığımdan dolayı bazı haftasonları çıkarıp kullanabildim , makinama kefilim sıkıntısız kullanabilirsiniz, bu fiyata bu temizlikte başka D80 bulacağınızı zannetmiyorum ,varsa da kesin biryerlerde sıkıntısı vardır, sıfır alıp kıyaslasanız hiçbir fark göremezsiniz.. fiyat sondur ölücüler yazmasın, teşekkürler..

1.250TL..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.