Bildirim
ACİL samsung galaxy s4 pil sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence vakit kaybetmeden aldığın yerle veya servisle irtibata geç,eğer bir arıza var ise yasal süreç içinde(bu süre bildiğim kadarıyla sanırım 1 ay) birebir değişim hakkına sahipsin..
bu süre dolarsa o zaman tamire girer.. -
tavsiyen için saol konu hala aktif :) -
Güncel -
simdi gordum aynisi benimde basima geldi ...su olabilir pili orjinal olmayabilir yada pilin o uc bakirimsi uclarin oturdugu uc tane uc varya onlarda da temassizlik veya bazen temas bazen devreden cikmasi olabiliyor...arkadasimiza aynen katiliyorum...cozumu basit bir olay...birde telefon orjinelmi ? yoksa replika mi ?... gerci bu da farketmez..cozumu basit... -
çözümüde paylaşırsan sevinirim fakat bugün az önce telefon %74 ten %0 a düştü
bide telefon orjinal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmem123 -- 12 Ağustos 2013; 11:53:32 > -
bataryan ölü muhtemelen en iyi yol değişim yanlız sıfır bi telefonda görülmemesi gereken bir sorun.
bu sorun uygun şartlarda saklanmamış düşük kaliteli bataryalarda olur genelde -
Telefonunun bataryası ölmüş. Garantisi var ise servise ver yeni batarya takıp yollarlar. -
Hemen servise gönderirsen iyi olur , hatta şarj bile etme...quote:
Orijinalden alıntı: Rock.Lee
Telefonunun bataryası ölmüş. Garantisi var ise servise ver yeni batarya takıp yollarlar. -
Telefon şarj oluyo ama bir süre sonra pil oynuyor herhalde bi anda kapanıyo ben 4 sene iphone 3gs kullandım bataryası anca öyle bitti nası olurda bu telefon 1 haftada gider -
Batarya arızalı. Doğrudan satış olmadığı için yani netten satış olduğu için 1 hafta koşulsuz iade imkanınız var. 1 haftayı geçtiğine göre servise gönderme durumundasınız.quote:
Orijinalden alıntı: bilmem123
Telefon şarj oluyo ama bir süre sonra pil oynuyor herhalde bi anda kapanıyo ben 4 sene iphone 3gs kullandım bataryası anca öyle bitti nası olurda bu telefon 1 haftada gider -
Ben telefonun camlarını hergün özel solüsyonuylada temizliyorum özel flip case te aldım. Fakat ben arada sırada pilin telefon temas ettiği yerleri yumuşak bir bezle siliyorum acaba ben pili çok çıkarıp taktığimdan mı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: ali-candan
bataryan ölü muhtemelen en iyi yol değişim yanlız sıfır bi telefonda görülmemesi gereken bir sorun.
bu sorun uygun şartlarda saklanmamış düşük kaliteli bataryalarda olur genelde -
Arkadaşlar problemi buldum meğersem teknosadan aldığım 80 tllik kaptanmış (forumda küfür yasakmı? ) arkada boşluk kaldıgından pil kayıyomu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmem123 -- 14 Ağustos 2013; 23:49:20 > -
:D Olur öyle şeyler :Dquote:
Arkadaşlar problemi buldum meğersem teknosadan aldığım 80 tllik kaptanmış (forumda küfür yasakmı? ) arkada boşluk kaldıgından pil kayıyomu.
-
Ama aslında hala kapamıyo degil ama çok nadirleşti. -
quote:
Ama aslında hala kapamıyo degil ama çok nadirleşti.
sadece kapanıyor mu reset mi atıyor
virüsden kaynaklı reset oluyor çünkü akıllı telefonlarda -
Hocam pilin orjinal olmayabilir. Benimde başıma böyle bir sorun gelmişti. Bataryan yuvasına göre küçük kaldığından temassızlık yapabilir. Bunun sonucu olarakta açılıp kapanma, pin isteme sorunları oluyor. Bataryanı tam olarak sıkıştırmayı dene. Sorun düzelirse bataryan orjinal değildir ya da bataryanda üretim hatası vardır. Başka bir s4 ile bataryanı karşılaştır.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-127142DBCquote:
virüsden kaynaklı reset oluyor çünkü akıllı telefonlarda
Alıntıları Göster
-
Evet aslında reset atıyor ama reset attıgında ekran ışığı kısık ve pil %0 olarak gözüküyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-127142DBCquote:
virüsden kaynaklı reset oluyor çünkü akıllı telefonlarda
Alıntıları Göster
-
Yetkili samsung magazasında yeni açılmış bi pil ile karşılaştırdık aynı idiquote:
Orijinalden alıntı: CengizhanH
Hocam pilin orjinal olmayabilir. Benimde başıma böyle bir sorun gelmişti. Bataryan yuvasına göre küçük kaldığından temassızlık yapabilir. Bunun sonucu olarakta açılıp kapanma, pin isteme sorunları oluyor. Bataryanı tam olarak sıkıştırmayı dene. Sorun düzelirse bataryan orjinal değildir ya da bataryanda üretim hatası vardır. Başka bir s4 ile bataryanı karşılaştır.
Alıntıları Göster -
quote:
samsungun galaxy telefonunu 1 hafta önce internetten aldım fakat pil yÜzdesi %47 iken bi anda kapanıyor fakat açıldığında %0 gösteriyor servisede göndermekte istemiyorum
Şimdi bazı Fan Boy kişiler çıkıp "sen telefonu tekdüze kullanmışsındır, ekranı kıs, az oyna, sorunun biter" diyenler olur. Her denileni, her diyeni takmamak gerek. İster paranı ver kendin yenile (ki telefonun garantisini etkilemez), istersen de garantiye ver (20 iş günü boyunca yapmak zorundalar ve 10. iş gününden itibaren geçici olarak başka bir telefon isteyebilirsiniz). Ama şunu bilin ki, sorun kesinlikle sizde veya sizin kullanımınızda OLAMAZ. Bataryaya böyle bir hasarı vermek için telefonu 1-2 yıl boyunca hiç şarjdan çıkarmamak gerek sanırım.
Belki donanımsal bir sorun da olabilir. Siz en iyisi servise verin.
Benzer içerikler
- freedos laptop alınır mı
- oyun oynarken pc kapanıyor
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- bilgisayar otomatik kapatma
- ekran kartı resetleme
- windows ekran görüntüsü alma
- root ne demek
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X