Şimdi Ara

ACİL samsung galaxy s4 pil sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende de böyle bir sorun oldu. haziran ayında almıştım sorun daha dün baş gösterdi. birden reset atıyor ve ardından batarya %0 a iniyor sarj etmeden de acılmıyor birdaha pili inceledim hafif bir şişme var yarın teknik servise götürücem.
  • Hocam sorun bataryadan olabileceği gibi telefon da ciddi bir sorun da olabilir.Yapılacak en mantıklı hareket telefonu aldığınız yere vermek olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun bataryası ölmüş arkadaşlar garanti kapsamında değiştirdim hiç bir sorun kalmadı. Şarj ederken pil dolduğunda hemen çıkartın muhtemelen s4 lerde batarya dolduğunda güç kesme anahtarı bulunmuyor. Bu da uzun süre şarjda kaldığında bataryaya zarar veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulkardan

Arkadaşlar bende de böyle bir sorun oldu. haziran ayında almıştım sorun daha dün baş gösterdi. birden reset atıyor ve ardından batarya %0 a iniyor sarj etmeden de acılmıyor birdaha pili inceledim hafif bir şişme var yarın teknik servise götürücem.

aynı problem reset atıp açıldığında %0 gösteriyor banada pil patlamış dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu ilgili bölüme açın lütfen ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.