pasific in en kral charlarından biri bu ciddi şekilde soyluyorum arkadan geldi ama saglam geldi.bu farmı her baba yiğit yapamaz.hoş 80 lvl skillerini kasamadım kassam hala kral neyse alan kassın artık ;)
quote:
Orjinalden alıntı: muratty
pasific in en kral charlarından biri bu ciddi şekilde soyluyorum arkadan geldi ama saglam geldi.bu farmı her baba yiğit yapamaz.hoş 80 lvl skillerini kasamadım kassam hala kral neyse alan kassın artık ;)
Bırak Baskası Ovsun :)
başkasının övgülerini zaten aktarıyorum=) bu charın satılması için başka bir topic daha var onu okumalısın ;)
kaldıki ciddi guildwarlarda en ön sırada iki arkadaş dururduk o kdr korkusuzduk diğeride MaHLaS'dır ;)
bu char farmını bitirdikden sonra guild içinde kimseye yatmamışdır desem yeter sanırım.ThePhoeniX pasific serverinda sanırım bilmeyen yok ..
yukaridaki resimler eski arkadasim 80 skilleri geldikten sonra hic girmedin galiba
aynende oyle.. 90 lvl i bekledim dedigim gibi 90 lvl kasarken skilleri farmı bitmiş olurdu zaten kaldıki bicheon kullanıcaksa alıcak olan heuksal düşürür heuksal oynıcak bicheon düşürür o skilleri kapatır charda çok büyük sp birikimi var ...
murat abicim satarsın ıns.
DanGeR saygılar
charın hp cok az hatalı bence iyi deil yeni sikiller yoq acamasında
quote:
Orjinalden alıntı: roroor
kinder süprizden felanmı çıktın sen ?
quote:
Orjinalden alıntı: Solutions
quote:
Post kasıyo o abisi.
quote:
Orjinalden alıntı: Nømad
quote:
Orjinalden alıntı: Solutions
quote:
Yok Yok Sayısaldan Cıktı :)
topic coşmuş auhauh yarın yolcuyum alıcı cıkmadı bu fiyatta yalan oldu neyse saglık olsun ya
istersen bi konusalım
quote:
Orjinalden alıntı: muratty
topic coşmuş auhauh yarın yolcuyum alıcı cıkmadı bu fiyatta yalan oldu neyse saglık olsun ya
ben ekledm senii ebu............com
arkadaşlar msn i belirttim şu an ordudayım hala fiyatı değişmedim belirli bi süre...
yazık ya bu char bile 300e gidior kaçmaz ya 500den aşşağı satılmayacak bi char normalde
char satıldımı ya ben alıcaktımda arkadaşa ulaşamıorum bi turlu
dostum su an ordudayım ve internete haftada iki girebiliyorum ciddi isen pm at telefon numaramı verebilirim ararsın.ve fiyat 350 bunuda belirtmeliyim fazla arttırmadım..
satamassın bu ülkede bu charı ben bunu bilir bunu soylerım
dış taraflara gıdecek birini bulursak ellerine tutuştururuz phoenix ı komple satıp getirir anca öyle zararına satış :(
KARDEŞ HANGİ ÜNİVERSİTEYİ KAZANDIN? BU OYUNU OYNARKEN NASI KAZANDIN ŞAŞIYORUM VALLA