Şimdi Ara

Acil Satılık 80 lvl Pasific full str full farmed [300 ytl]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteyi kazandıgım için Charı acil elden çıkarmak zorunda kalıyorum 300 ytl ye indirim söz konusu değil...Charın resimleri ozellikleri koyuyorum iletişime geçmek isteyenler muratty_01@hotmail.com dan bana ulaşabilirler...

White ; 80 LvL... Fire imbuesi ( El yakması ) , Glavie + Blade Çift Build (Full Farmed)

**** White ****

Bu Charda Ölümsüzlüğe Yaklaşmayı Istedim..Nasıl olucak bu derseniz ;
    Charin Sagligi Azaldigi Taktirde Shield ve Blade Çekerek Yatır + Batır Skilleri ile karşınızdakinden hit almaya devam edip sagliginizi fulleyebiliceksiniz..Tekrar Glavie ile PvP ye Devam edebilirsiniz..Bladerlerinde Glavierlerinde Gozdesi Olucagına Eminim Bu Charın..

Equipment'lerinde bir kaç ufak bluelama işleminden başka birşey kalmadı.esasında Ballancesi şu an için %105 .. Sslerdede goruceksiniz bi kaç str basma işlemi ile bunu %108 e kdr çıkarmanız mevcut..Onun dışında Equipmentleri Çok sağlam..

Char Alchemy konusunda Çok şanslı..2. +7si elinde ve ikisinide kendim yaptım..Ilkini satarak set - tablet + element ve stone ihtiyaçlarını karşıladım ve bunun üstüne şu an 75 miL uzerinde 15 miLde Stall charında olmak üzere 130 miL Goıld Arttırdım...
    Birde uzulerek soyluyorumki Crit 14 Bastim ve Strike stone basmam sonucu silaha critigi resetlendi..Sslerini eklemedim o silahın ama isteyene msn yolu ile verebilirim..

SSlerine Gelirsek ;

Char özellikleri Premium Tavşan Süresi üzerindeki Para Silah Vs. Kapsayan Ssler;

Skilleri ;

Equipments

Bundan once 2 Char Daha sattım yukarıda Bellirttiğim gibi ve bu konuda tecrübelirim..Ve kesinlikle Altını çizmeliyimki Charı Ver Sonra Parayı Yollarım veya once char sonra para Tarzı Bir Teklifle Gelecek Olanları Kayleye almıyacagım..

Kesinlikle TAKAS Söz Konusu Değil...

Bana Ulaşmak isteyenler Pm Atabilirler.Dilerlerse Aşşagıdaki adrese Mail atabilirler veyahu messengerlarına Ekliyebilirler..Sonrasında Gerek Telefon Gerekse Diğer türlü Irtibatı Sağlıyabiliriz..

Msn/Mail = muratty_01@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 6 Ekim 2007; 21:12:31 >

• ben almayı düşünüyorum benle iletişime geç net-enes@hotmail.com elden yaparım söyliyim
  • CoK GüZeL Char.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcarkox -- 6 Ekim 2007; 15:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

ben almayı düşünüyorum benle iletişime geç net-enes@hotmail.com elden yaparım söyliyim
    ekledim bana elden hayli hayli uyar manisadayım almak isteyeni iyi şekilde ağırlayacagıma emin olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratty -- 6 Ekim 2007; 15:19:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratty

ekledim bana elden hayli hayli uyar manisadayım almak isteyeni iyi şekilde ağırlayacagıma emin olsun ..

Alıntıları Göster
    kaçırılmaması gereken fırsatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

kaçırılmaması gereken fırsatlar

Alıntıları Göster
    Bende aLabiLirim..
    Hangi $ehir oLduqunu yazarsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Tears

Bende aLabiLirim..
    Hangi $ehir oLduqunu yazarsan

Alıntıları Göster
    bu ss lerin yenileri yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander19

bu ss lerin yenileri yokmu

Alıntıları Göster
    o ss ler en son hali dahada ugraşmadım oyunu bıraktım 90 lvl i bekliyordum

Şehir Manisa.. Üniversiteyi kazandığımdan bu kdr ucuza bırakıyorum hayatta bırakmam bide o denli acilen satıyorum =)
  • quote:

o ss ler en son hali dahada ugraşmadım oyunu bıraktım 90 lvl i bekliyordum

Şehir Manisa.. Üniversiteyi kazandığımdan bu kdr ucuza bırakıyorum hayatta bırakmam bide o denli acilen satıyorum =)

Alıntıları Göster
    up..Bayramdan önceye kadar satmam lazım ondan sonra bu fiyata satabiliceğimi sanmıyorum
  • quote:

up..Bayramdan önceye kadar satmam lazım ondan sonra bu fiyata satabiliceğimi sanmıyorum

Alıntıları Göster
    cok temiz ve güsel bi char ben alamam

benden sana up...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    saolun..Eklerden oldu o denli böyle acil oldu hala beklemedeyim ciddi alıcıları bekliyorum..
  • quote:

saolun..Eklerden oldu o denli böyle acil oldu hala beklemedeyim ciddi alıcıları bekliyorum..

Alıntıları Göster
    hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beta

hayırlı satışlar

Alıntıları Göster
    benmi alsam ne yapsam burda bu charı böyle gorunce içim elwermio
  • quote:

benmi alsam ne yapsam burda bu charı böyle gorunce içim elwermio

Alıntıları Göster
    heuksuel ve bichenon resimleri eski ssler yani yeni sikiller yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: chorumlu

heuksuel ve bichenon resimleri eski ssler yani yeni sikiller yok

Alıntıları Göster
    yeni skıllerın olmama sebebı açılmamış olmasıdır
    yukarda muratty belirtti zaten
  • quote:

yeni skıllerın olmama sebebı açılmamış olmasıdır
    yukarda muratty belirtti zaten

Alıntıları Göster
    nie charlar bu kadar ucuz anlamıom :((( bu charın degeri 1milyar saka maka deil gerçek sölüom en az 1 milyar yabancı sitelerde bundan daha kötü charlar 1 milyara rahat gidio ya 300ytl komik rakam ne diem emeginin karsılıgını alırsın insallah ii satıslar

• quote:

Orijinalden alıntı: punisher90

nie charlar bu kadar ucuz anlamıom :((( bu charın degeri 1milyar saka maka deil gerçek sölüom en az 1 milyar yabancı sitelerde bundan daha kötü charlar 1 milyara rahat gidio ya 300ytl komik rakam ne diem emeginin karsılıgını alırsın insallah ii satıslar

Alıntıları Göster
    punisher dediğin tamamen doğru değerinin ciddi altında bi rakam .. ama ne yapalımki giderken cebimizde para olması lazım acilen satmak için bu şekile soktum.. p.tesiden sonra sanırım bu fiyata satamam dediğim gibi.. Acil alıcılar eklesin msn e yada pm yolu ile telefondan haberleşebiliriz..

• quote:

punisher dediğin tamamen doğru değerinin ciddi altında bi rakam .. ama ne yapalımki giderken cebimizde para olması lazım acilen satmak için bu şekile soktum.. p.tesiden sonra sanırım bu fiyata satamam dediğim gibi.. Acil alıcılar eklesin msn e yada pm yolu ile telefondan haberleşebiliriz..

Alıntıları Göster
    up

hala devam etmekde satış acil satılık belirtiyorum tekrardan ...

Bladenin farmı yanına glavienin farmı yapılmış char millet uçmuş sadece bladeye 1 milyar çekiyorlar ne diyim .. Son 2 gun satılmazsa satmam heralde artık bu fiyata ..

• quote:

up

hala devam etmekde satış acil satılık belirtiyorum tekrardan ...

Bladenin farmı yanına glavienin farmı yapılmış char millet uçmuş sadece bladeye 1 milyar çekiyorlar ne diyim .. Son 2 gun satılmazsa satmam heralde artık bu fiyata ..

Alıntıları Göster
    118m Paran Var Satmadan Once 1M Atcanmı :P Ciddiye Alma Hayrına Vermek İStiyosan Pm Atim :)

Hayırlı Satıslar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.