Şimdi Ara

ACİL SATILIK 95 WİZ VE 97 NUKER server(hera) 200TL İKİ ÇAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wizardı bana satmalısın 100 TL ye yarın gündüz cvp ver.. sabah mümkünse kardeş öğleden sonra gelip alırım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magic_Eyes

wizardı bana satmalısın 100 TL ye yarın gündüz cvp ver.. sabah mümkünse kardeş öğleden sonra gelip alırım ;)

üzgünüm kardeş aciL paraya sıkıştım ikisini satmam Lazım ama dersen 150 TL verim wizz a verrim tek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafe550 -- 19 Eylül 2009; 3:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

slm sadece 1 charı 100 tl ye alma şansımız warmı?

VAR AMA 1 İNİ ALIRSAN FİYAT 150 TL Olur aciL paraya sıkışmasam mümkün değiL bu fiyat
  • EYER BİRİNİZ NUKERİ BİRİNİZ WİZZ I ALICAKSANIZ 100 TL YE VERİYİM GELİN İKİNİZDE
  • kardeş arkadaşlada konuş sen 3 gün içinde çar almam lazım ve wiz. i alırsam sen zaten nukeri 100 e rahat satarsın.. ;)
  • doğrudur kardeşde benim okadar vaktim yok aLınıcak senetlerim var 150 TL diyosan yarn yada bugün geL hemen haLLedeLim
  • kardeş bayramdan sonra konuşalım 200 tl elden ben bursadayım istersen ist içi elden yapabiliriz yada extraloob tan sen bilirsin....
  • quote:

kardeş bayramdan sonra konuşalım 200 tl elden ben bursadayım istersen ist içi elden yapabiliriz yada extraloob tan sen bilirsin....

Bayramdan sonra imkansız soN 2 gün yarın satıLıcak gibi saoL yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafe550

quote:

kardeş bayramdan sonra konuşalım 200 tl elden ben bursadayım istersen ist içi elden yapabiliriz yada extraloob tan sen bilirsin....

Bayramdan sonra imkansız soN 2 gün yarın satıLıcak gibi saoL yinede

hadiya inş. satarsın asıl sen sağol kardeş.... ama satılmassa alıcam charları ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.