Şimdi Ara

ACİL SATILIK 95 WİZ VE 97 NUKER server(hera) 200TL İKİ ÇAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LV:95
    Build:wizz-bard
    Fiyat:150 Tl
    Server-Hera(New)
    msn-extazzy_tozzmik@hotmail.com

Açıklama-
    Beyler çar hakkında pek bişey söyliyemiycem işte ss lerde gördüğünüz gibi devil dress fln hepsi mevcuttur itemleri gayet iyidir çarı ben kuLLanmadım silkle ucuz bi fiyata aLdım ve ucuz fiyattan satıyorum teşekkürler herkeze iyi forumlar
    TAKAS tekliflerinize açıığğıım ve up.

BEYLER ACİL DURUM SÖZ KONUSU OLDUĞUNDAN İKİ CHARIMIDA 200 TLYE YANİ İKİSİ 200 TL YE SATILIKTIR NUKERİNDE BAZI RESİMLERİNİ KOYUCAM KARAR SİZİN İSTANBUL İÇİ ELDEN SATIŞIMI YAPABİLİRİM NUKERDE +7 SPEAR VE +5 SETİ VARDIR HERKEZE İYİ FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafe550 -- 18 Eylül 2009; 20:53:05 >

• up..
  • Piyasa bu kadarmı düştü be arkadaş.. " Hayırlı satışlar "
  • ucuz up
  • evet düştü ne yazıkki :( saoL upun içn bro
  • up..
  • güzel çar up
  • saoL up..
  • arkadasım ben carını almak istiyorum acaba nerede oturuyorsun nasıl anlaşıcaz tel varsa verirmisin? daha kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicik41

arkadasım ben carını almak istiyorum acaba nerede oturuyorsun nasıl anlaşıcaz tel varsa verirmisin? daha kolay olur

şuanda ist de değiLim ama istanbuL k.çekemce bayramtepede oturuyorum eLden geLirsin arakdaşa verrim tüm biLgileri edersiniz elden
  • Arkadaş şerefsizin biridir.Bu char benimdi charımı çaldı.Ben seni bulursam ananla birlike gömecem bunu bil
  • Arkadaş şerefsizin biridir.Bu char benimdi charımı çaldı.Ben seni bulursam ananla birlike gömecem bunu bil

Ya ben carı alcakdım ama bu arkadasın dediği doğrumu hem ben istanbulda oturmuyorum sen kocaeli gölcüğe gelebilirsen iyi olur hem elden olmus olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: --Kemalist--

Arkadaş şerefsizin biridir.Bu char benimdi charımı çaldı.Ben seni bulursam ananla birlike gömecem bunu bil

1.azını topla
    2.si kimsenin çarını çaLmadım
    3.aLdığım kişi beLLidir mc_kaos_ft_belam@hotmail.com buyur msn adresi biLip biLmeden yorum yapma
    4.sü adam burda oturuo gelirsin yüzleşirsin ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafe550 -- 17 Eylül 2009; 19:21:19 >

• çok ucuz up
  • İKİNCİ CHAR BUDUR NUKER

• up..
  • nukerin başka resimleri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muazsel

nukerin başka resimleri var mı ?

msn yi ekLersen yoLLarım
  • slm sadece 1 charı 100 tl ye alma şansımız warmı?
  • sadece wizarda 100 TL veririm eğer şimdi kabul edersen yarın gelir alırım çarı? Acilse verirsin kardeş lütfen banada çar acil lazım =))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.