Şimdi Ara

ACİL SATILIK CLİO SYMBOL 1.4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 MODEL TEMİZ BAKIMLI SERVİS BAKIMLI GARANTİ KAPSAMINDA SİGARA İÇİLMEMİŞ BEYAZ AUTH. İLK SAHİBİNDEN KLİMALI HAVA YASTIĞI HİDROLİK DİREKSİYON ELEKTRİKLİ CAMLAR MERKEZİ KİLİT E.P. PAKET BENZİNLİ ACİL İHTİYAÇTAN 16000 YTL YE SATILIK 30000 KM

• fiyatta pazarlık sözkonusu mu??
  • hayır ne yazık ki en son fiyat bu
  • 14 e galeriye satarsın.bence biraz düş. öbür topic de ilini sormuştum.Ankara mı? boyası var mı?
    güvpaketi ya da sıralı lpg varsa 16 eder ancak.Yaz bitmeden elden çıkar yoksa kışın hiç müşteri çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etit -- 16 Temmuz 2006; 17:45:03 >
  • 48 plaka çok temiz renault bayilerine sorabilirsiniz 15.5 a alıyorlar biniciye 16 fevkalade uygun olduğunu belirttiler.daha sıfır kapalı garaj , memur arabasıdı
  • bence 15,5 veren bayinin penceresinden anahtarı at ve kaç.Zira 2.el çok düştü,2006-2007 model olayından.Sakın sonbaharı bekleme çünkü o zaman 15,5 u da bulamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: etit

bence 15,5 veren bayinin penceresinden anahtarı at ve kaç.Zira 2.el çok düştü,2006-2007 model olayından.Sakın sonbaharı bekleme çünkü o zaman 15,5 u da bulamazsın.

Ben kredi faizlerinin artması dolayısıyla ikinci elin yükseldiğini sanıyordum
  • çok temiz arabadır ama ilk günkü kadar güzel hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.