Şimdi Ara

Clio 4 2017 faz 2 gündüz led tamiri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Clio 4 2017 gündüz led tamiri led far içine hafif su almasından dolayı enerji iletim yolları oksitlendi ve yanmıyor du farı maket bıçağı ve düz tornavida yardımıyla söktüm bakır plakette bakır yolları ölçü aleti yardımıyla kısa devre olanları tespit edip bakır tel ile lehimledim üstüne sıcak silikon erittim tekrar oksit yapmasın diye ve sonuç çalıştı camı tekrar silikon ile silikonlayıp 1 gün kuruduktan sonra tekrar taktım yerine yeni far almaya gerek kalmadı masraf sıfır 😅 Türkiye içi sitelerde araştırdım kimse tamirine uğraşmamış Rus sitelerde vardı sadece forum sitesine ayrıntılı biçimde yükleyeceğim yararı olacağını düşünüyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clio 4 2017 Faz 2 Gündüz LED Tamiri

Clio 4 2017 Faz 2 aracınızın gündüz LED'leri yanmıyorsa veya arızalıysa, sorunu kendiniz gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Malzemeler:

• Yeni gündüz LED'leri
    • Tornavida
    • Pense

Adımlar:

1. Gündüz LED'lerini sökün: Farın iç kısmındaki vidaları sökerek gündüz LED'lerini yerinden çıkarın.
    2. LED bağlantısını çıkarın: Gündüz LED'lerinin elektrik bağlantısını çıkarın.
    3. Yeni LED'leri takın: Yeni gündüz LED'lerini eski LED'lerin yerine takın.
    4. Bağlantıyı yeniden takın: Elektrik bağlantısını yeniden gündüz LED'lerine takın.
    5. LED'leri geri takın: Gündüz LED'lerini farın iç kısmına geri takın ve vidaları sıkın.

İpuçları:

• Megane 4 gündüz LED'leri de benzer şekilde tamir edilebilir.
    • LED gündüz farı tamirinde dikkatli olun ve elektrik bağlantısı kesilmişken çalışın.
    • Yeni satın aldığınız gündüz LED'lerinin orijinal parça ile aynı özelliklere sahip olduğundan emin olun.
    • Sorun devam ediyorsa, bir oto elektrikçisine başvurun.

Bu adımları takip ederek, Clio 4 2017 Faz 2 aracınızın gündüz LED'lerini kendiniz tamir edebilirsiniz. Sorun devam ederse, profesyonel yardım almanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kısmen eski Forum anlatımı gibi olmuş. Elinize emeğinize sağlık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 2 faz olayı
    15 yıl önce açıldı
    c3 2020 1.2 park sensörü
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.