Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
(Fiyatı Düştü) Acil Satılık - İstanbul İçi - i7 7700k - GTX 1080 - NH-U14 - 32GB RAM
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WhatsApp tan yaz
Acil
6.-7. nesil işlemciler tarihi eser artık fiyatı revize etmenizi öneririm zira 16500 tl çok yüksek bu sistem için.
-
Kasayı satın aldığımda Türkiye'de mevcut en iyi birkaç bilgisayar kasasından biriydi. Ön yüzünde USB-C çıkışı olmayan kasalar hala satılırken bu kasada yıllar önce bu özellik vardı. Aynı zamanda PSU da uluslararası incelemelerde iyi not alan bir PSU ve bu kombinasyon ile bu kasa kullanılarak rahatlıkla birkaç sene içerisinde bile farklı bir sistem toplanabilir. Fiyatı bir miktar düşürdüm, ancak 7. veya 8. jenerasyon Intel işlemcili ve 1050ti ekran kartı olan sistemler 13-14 bin TL'ye satılıyor, bu sistemler ile sattığım sistem arasında bir fark olması gerektiğini düşünüyorum.
(Edit: Kasanın ismini yanlış hatırladığım için, yanıltıcı olmaması adına ilgili kısmı sildim.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numanoz -- 8 Eylül 2024; 1:29:27 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
bu sistem bu kasadan dolayı bu fiyata satılmaz. sıradan bir kasa olup ona göre fiyat belirleseydiniz daha mantıklı olurdu.
1000D ebatlarını araştırmadan almaya gelen olsa bile görünce vazgeçebilir. 1000D çift sistemli, custom soğutmalı çift ekran kartlı vs. bir sistemi yutsun diye yapıldı, 7. nesil ve 1000 serisi bir ekran kartıyla sırıtır.
naçizane tavsiyem kasayı ayrı, parçaları ayrı ilan açmanız.
siz görsel atmamışsınız, örnek bir dolu (hatta dolmamış bile) 1000D görseli
-
Merhaba, resim için teşekkürler, kasanın modelini yanlış hatırlamışım. Kasa 500D, ilanı ve fiyatı bunu gösterecek şekilde revize ettim.
İlana görsel eklemiştim ama sanırım bir hata olmuş, tekrar ekledim. Umarım görünüyordur.
İşlemci soğutucu NH-D14 değil, NH-D14'ler çift blok ve fanlı oluyor.
Hayırlı satışlar.
-
Hocam niyeyse özel mesaj özelliğini kullanamıyorum bana ulaşır mısınız WhatsApp'tan 553 999 99 88 monitörle birlikte bu fiyata olursa kart geçmemdi de yardımcı olursanız alıcıyım komisyonu ben karşılarım
Merhaba, elimde i7 6700k var. İşlemciyi takas olarak düşünür müsünüz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X