Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık Sistem. B450M-K II Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super Aero ITX 16GB Ram 512Gb SSD (7800 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık Sistem. B450M-K II Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super Aero ITX 16GB Ram 512Gb SSD (7800 TL)

Merhaba,

Sadece İstanbul - Beylikdüzü'nde komple sistem olarak elden teslim edilecektir. Ayrı ayrı parça satışı yok, kargo yok. Bu şartlar size uymuyorsa ilanın devamını okumanıza gerek yok, vakit kaybetmeyin. Beylikdüzü - Adnan Kahveci Mahallesi'ne gelip alabilecekler okusun.

Sistem 2021 Ocak'ta toplandı. 2021 Temmuz'a kadar günlük olarak kullanıldı. Sadece dizi-film-internet. Oyun bile oynanmadı. Arada bir belki Dota oynarım diye toplamıştım sistemi ama fırsat bulamadım, önceliklerim farklı oldu. Mining gibi şeyler de kesinlikle yapılmadı. Zaten benimki mining için uygun bir GPU değildir herhalde. 2021 Temmuz'unda laptop alınca kasayı dolaba koydum. Son 2 senede sadece 3-4 kez güncelleme yapmak için açtım bilgisayarı. En son 14 Eylül'de güncelleme yapmak için açtım.

Toplanma tarihinden de belli, garantisi bitti tüm parçaların.

anakart: ASUS PRIME B450M-K II (amazon)

işlemci: AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci (hepsiburada)

RAM: Corsair Cmk16Gx4M2D3600C18 16Gb (2X8Gb) Ddr4 3600Mhz Cl18 Vengeance Siyah Lpx Soğutuculu Dimm Bellek (amazon)

SSD: Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 500GB (amazon)

Ekran Kartı: MSI GeForce GTX 1650 Super Aero ITX OC 4GB 128Bit GDDR6 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (GEFORCE GTX 1650 SUPER AERO ITX OC) (hepsiburada)

PSU: Corsair CV Serisi CV550 550W 80 Plus Power Supply CP-9020210-EU (amazon)

Kasa: Phanteks Eclipse P400A Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası (qpbilişim)

[SATILDI] Satılık Sistem. B450M-K II Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super Aero ITX 16GB Ram 512Gb SSD (7800 TL)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• cynergist C kullanıcısına yanıt
    Merhaba ciddi alıcıyım İstanbul sarıyer deyim o tarafları pek bilmiyorum yardımcı olur musunuz nasıl yapalım metrobüs ile gelmeyi düşünüyorum hangi durakta inmem lazım birde numara alabilirsem iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir sistemmiş hayırlı satışlar dilerim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

Pek yakından takip etmiyorum PC Gaming dünyasını ama ortalama sıradan bir sistem diye biliyorum. Ama sağ olun yine de: )

Hocam genelde böyle ortalama sistemlerde powerbooster kasa, leş gibi psu, adata ramler, james donkey ssdler falan oluyor o yüzden beğendim sistemi [SATILDI] Satılık Sistem. B450M-K II Ryzen 5 3600 GTX 1650 Super Aero ITX 16GB Ram 512Gb SSD (7800 TL) 

• Tamam şimdi anladım sizi:D Ya ben de hiç anlamıyordum aslında pc toplamaktan falan, ilk defa topladım bunu. O yüzden bari bilindik, adını duyduğum markalar olsun dedim. (Phanteks'i hiç duymamıştım ama, yalan olmasın. Yanarlı dönerli ışıklı değil, sade diye seçmiştim)

Merhaba hocam pm atamıyorum haklısınız ben daha yakın bir yere bakayım size iyi satışlar :)

• GreenBean kullanıcısına yanıt

Pm atamama olayı benle alakalı değildir umarım? Başka kullanıcılar atabiliyordu da en son. Neyse sağ olun, siz de umarım size yakın, uygun fiyatlı bir şeyler bulursunuz :) İyi günler.

Yok hocam benimle alakalı bir durum iyi forumlar iyi satışlar dilerim tekrardan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.