Merhaba ciddi alıcıyım İstanbul sarıyer deyim o tarafları pek bilmiyorum yardımcı olur musunuz nasıl yapalım metrobüs ile gelmeyi düşünüyorum hangi durakta inmem lazım birde numara alabilirsem iyi olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Güzel bir sistemmiş hayırlı satışlar dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
LaciRomantik
kullanıcısına yanıt
Pek yakından takip etmiyorum PC Gaming dünyasını ama ortalama sıradan bir sistem diye biliyorum. Ama sağ olun yine de: )
Hocam genelde böyle ortalama sistemlerde powerbooster kasa, leş gibi psu, adata ramler, james donkey ssdler falan oluyor o yüzden beğendim sistemi
Tamam şimdi anladım sizi:D Ya ben de hiç anlamıyordum aslında pc toplamaktan falan, ilk defa topladım bunu. O yüzden bari bilindik, adını duyduğum markalar olsun dedim. (Phanteks'i hiç duymamıştım ama, yalan olmasın. Yanarlı dönerli ışıklı değil, sade diye seçmiştim)
Merhaba hocam pm atamıyorum haklısınız ben daha yakın bir yere bakayım size iyi satışlar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
GreenBean
kullanıcısına yanıt
Pm atamama olayı benle alakalı değildir umarım? Başka kullanıcılar atabiliyordu da en son. Neyse sağ olun, siz de umarım size yakın, uygun fiyatlı bir şeyler bulursunuz :) İyi günler.